Akademija Stručnjak za EU fondove

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
7.200 kn (955,60 EUR)

Naziv: EdukacijE.hr

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

​Sedam modula Akademije Stručnjak za EU fondove pokriva sve temeljne pojmove i propozicije dobrih projektnih prijava i poslovnih planova, ali i praktične savjete vezane uz provedbu i izvještavanje.

Lokacija

Zagreb, Auditorij Kraš

Termin

20.05.2021 do 15.06.2021

Trajanje

3 dana

Predavač

Kristina Androlić

Cijena

7.200,00 + PDV 
 

Akademija Stručnjak za EU fondove

Želite biti sigurni da su svi elementi vaših projekata napisani besprijekorno? Tražite edukaciju koja pokriva sve aspekte EU fondova, a koju vodi stručna osoba s velikim iskustvom u praksi? Potrebni su vam predlošci dokumenata i relevantne informacije na koje se možete osloniti?

Akademija Stručnjak za EU fondove je edukacijski program koji će vam sve to omogućiti – koncizno, praktično i na jednom mjestu.

Sedam modula Akademije Stručnjak za EU fondove pokriva sve temeljne pojmove i propozicije dobrih projektnih prijava i poslovnih planova, ali i praktične savjete vezane uz provedbu i izvještavanje. Zaseban modul pomaže vam prepoznati i spriječiti tipične greške u provedbi projekata.

Ova iznimno temeljita, primjenjiva i koncizna edukacija će vam pružiti cjelovit uvid u sve aspekte prijave i provedbe EU projekata. U program je uključen i online seminar o savladavanju izazova u provedbi projekata uzrokovanih korona krizom.

Opis obrazovnog programa

Akademija Stručnjak za EU fondove sastoji se od sedam modula, tri uživo i četiri online.

Seminari uživo pokrivaju teme izrade poslovnog plana, pripreme i prijave projekata za EU fondove te ukazuju na tipične pogreške i kako ih spriječiti.

Online sadržaji osiguravaju iscrpnu zbirku svih potrebnih dokumenata, obrazaca i uputa potrebnih za izradu poslovnog plana, projekte prijave i provedbu EU projekta.

Cijena i prijava na obrazovni program

Akademija Stručnjak za EU fondove sastoji se od 7 modula, a ukupna cijena iznosi 7.200 kn+PDV.

Datume održavanja pojedinih seminara pronađite kod opisa modula, niže u tekstu.

Prijaviti se možete odmah putem online obrasca – potražite ga gore desno.
Ako ste već bili na nekom od ovih seminara ne morate ponovo dolaziti ako ne želite. Cijenu seminara koje ste pohađali ćemo vam odbiti od ukupne cijene.

Zašto vam ovo treba?

Želite svoju karijeru stručnjaka za EU fondove graditi na najvišim standardima kvalitete i znanja.

Imate važan EU projekt i želite temeljito pripremiti poslovni plan, prijavu i plan provedbe i time osigurati veće šanse za povlačenje sredstava.

Tijekom višetjednog programa imat ćete priliku izmijeniti iskustva s kolegama, upoznati se i proširiti krug svojih poslovnih veza i poznanstava.

Kako se prijaviti?

Broj polaznika po seminarima je ograničen radi epidemioloških i didaktičkih razloga.
Na pojedine seminare koji sačinjavaju Akademiju može se prijaviti zasebno, neovisno o ovoj akademiji. No, polaznici Akademije imaju prednost prijave uz nižu cijenu.
Nakon što ispunite prijavu dobit ćete ponudu u svoj email. Ako je ne dobijete odmah, molimo vas da provjerite vaš spam folder.
Želite li obročno plaćanje, slobodno nam se obratite zahtjevom. Ovisno o broju prijavljenih sudionika omogućit ćemo vam plaćanje u ratama.

Detaljan opis obrazovnog programa:

Akademija Stručnjak za EU fondove sastoji se od sedam modula – tri uživo i četiri online.

MODUL 1

Izrada poslovnog plana

Budući da je baza svake projektne prijave održiv poslovni plan, Akademija započinje seminarom koji pokriva sve elemente izrade kvalitetnih poslovnih planova. Na početku radionice dobit ćete tiskane materijale koji prate ovaj modul, a u cijenu su uključene i konzultacije s predavačicom.

MODUL 2

Zbirka dokumenata za izradu poslovnog plana (online)

Koristeći predloške i upute iz ove zbirke polaznici će lakše izraditi poslovne planove. Zbirka ostaje u trajnom vlasništvu polaznika, a sadrži sve što vam je potrebno da biste izradili suvisle i održive poslovne planove po propozicijama natječaja za EU fondove.

MODUL 3

Priprema i prijava projekata iz EU fondova

Kroz ovaj modul doznat ćete sve što je potrebno znati za pripremu i prijavu kvalitetnih projekata za EU fondove – od uvodnih informacija do tips&tricks stečenih kroz bogato poslovno iskustvo naše voditeljice.

MODUL 4

Zbirka Izrada EU projekta u 15 koraka (online)

Online zbirka donosi kompletnu dokumentaciju potrebnu za uspješno apliciranje na EU projekte. Sve je posloženo po redu i pripremljeno za jednostavnu upotrebu. Polaznici dobivaju trajan pristup zbirci.

MODUL 5

Najčešće greške u provedbi EU projekata

Povlačenje sredstava je lakši dio – ispravna provedba EU projekata mnogim poduzećima predstavlja složeniji dio projektnog ciklusa. Peti modul Akademije za EU stručnjake uči kako pravilnom provedbom izbjeći potencijalne greške, upravljati cjelokupnim ciklusima projekata, predavati izvješća i ispravno ih privesti kraju.

MODUL 6

Zbirka Uspješna provedba EU projekata (online)

Nastavno na 5. modul, ova zbirka donosi sve upute, dokumentaciju i predloške za planiranje, provedbu i izvještavanje o provedbi EU projekata. Ova praktična zbirka osigurat će vam uštedu vremena i dati više sigurnosti u svim koracima vođenja i završetka EU projekta.

MODUL 7

Provedba EU projekata usred koronakrize (online)

Korona kriza mnoge je tvrtke stavila u nezgodnu poziciju, a posebice one koje su usred provedbe projekta čiji su vitalni elementi pogođeni antipandemijskim mjerama. Ovaj seminar će vas educirati kako da nadvladate te probleme i izbjegnete sankcije ili druge teškoće.

Predavačica: Kristina Androlić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Certificirana je Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu. Vlasnica konzultantske tvrtke Androlić konzalting za pripremu i provedbu EU projekata te urednica portala za poduzetnike. U svom portfoliju ima preko 110 pripremljenih projekata, ukupne vrijednosti preko 70 milijuna kuna, a prvenstveno radi s mikro, malim i srednjim poduzećima te na projektima ruralnog razvoja.

Više o EU fondovima pročitajte na poveznici.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.