Specijalistički diplomski stručni studij: digitalna ekonomija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Tehničko veleučilište u Zagrebu

Kategorija: Fakulteti

Opis

S diplomom Specijalističkog diplomskog stručnog studija Digitalna ekonomija možete samostalno rješavati poslovne izazove u razvoju i primjeni „pametnih“ tehnologija u procesu digitalne transformacije poslovanja, kreiranju i provođenju strategije digitalnog marketinga u promociji poduzeća ili proizvoda i osmišljavanju vlastitog poduzetničkog projekta te osiguravanju svih resursa za uspješno digitalno poslovanje.
Kvaliteta studijskog programa prepoznata je i od strane gospodarstva kroz potpisane sporazume o suradnji s vodećim hrvatskim IT poduzećima koja primaju studente/ice Digitalne ekonomije na stručnu praksu i usmjeravaju ih prema stjecanju specijalističkih znanja i vještina, a nakon toga im pomažu u zapošljavanju.

SMJEROVI I UPISNE KVOTE

MODUL DIGITALNA TRANSFORMACIJA osigurava svim studentima stjecanje znanja i vještina u provođenju procesa digitalne transformacije poslovanja, uvođenja inovacija u digitalno poslovanje uz razvoj elemenata prihoda, Big data analitike, oblikovanja podatkovnih osnova za korištenje tehnologije poslovnog upravljanja, implementacije ICT resursa u poduzeću, rješavanje rizika poslovnog sustava te upravljanje znanjem i intelektualnim kapitalom u digitalnom poslovanju.

MODUL DIGITALNI MARKETING omogućuje svim studentima znanja i vještine u kreiranju strategije promocije poduzeća na digitalnim platformama, analize sadržaja web-stranica i statističkih pokazatelja ostvarenog prometa elektroničke trgovine, planiranja i organiziranja posebnih programa prodaje, organiziranja i kontrole djelatnosti promocije poduzeća ili proizvoda/usluge, oglašavanja, publiciteta i odnosa s javnošću te implementacije e-nabave u poslovanje poduzeća.

MODUL PODUZETNIŠTVO U DIGITALNOJ EKONOMIJI osigurava svim studentima stjecanje znanja i vještina u poslovima posredovanja u digitalnom poslovanju i povezivanju naručitelja i izvršitelja, ugovaranja poslova s potencijalnim kupcima ili dobavljačima, organizacije i razvoja poslovanja poduzetničkog ili inovacijskog centra te razvojne agencije, osmišljavanja i vođenja vlastitog poduzetničkog projekta te provođenja strategije pametne specijalizacije u digitalnom poslovanju

ISHODI STUDIJA I STEČENO ZVANJE

  • Nastava na studiju Digitalna ekonomija traje 2 akademske godine, tj. 4 semestra.
  • Završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova i stručni naziv: Stručni/a specijalist/specijalistica digitalne ekonomije, kratica: struč. spec. oec.

KARIJERA

Studijski program je osmišljen kako bi Vas educirao da postanete specijalist/istica digitalne ekonomije, omogućio Vam sposobnost korištenja specifičnih znanja i vještina identificiranja, formuliranja i rješavanja poslovnih izazova u digitalnoj transformaciji poslovanja, digitalnom marketingu poduzeća i suvremenom poduzetništvu.

NASTAVNI PLAN I PROGRAM

Nastavni plan i program izvanrednog studija

Nastavni plan

UVJETI UPISA

Cijena ECTS boda za izvanredne studente iznosi:

Cijena koju plaća pravna osoba 250 kuna/ECTS bod
Studenti sami plaćaju studij (fizičke osobe) 250 kuna/ECTS bod
Studenti koji nisu državljani EU ili nemaju hrvatsko državljanstvo 250 kuna/ECTS bod

STUDENTSKA SLUŽBA

Doc.dr.sc. Dalija Kuvačić, prof. v. škole u trajnom zvanju,
v.d. voditeljice Katedre za ekonomske znanosti
Mobitel: +385 91 3344 196
dalija.kuvacic@tvz.hr
Vrbik 8 (prizemlje), 10000 Zagreb

e-mail: vmerlic@tvz.hr
telefon: 01/5603 947

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.