E-learning tečajevi zaštite i sigurnosti

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Standardni paket e-tečajeva iz područja zaštite i sigurnosti uključuje tri tečaja:

Navedeni e-tečajevi su namijenjeni svim zaposlenicima unutar organizacije koji moraju proći navedenu obuku radi vlastitog zdravlja i sigurnosti ili u okviru zakonske obaveze prema ovom obliku edukacije djelatnika. Tečajevi su rađeni u suradnji sa stručnjacima zaštite na radu i usklađeni su sa zakonskim obavezama poslodavaca.

Osim navedena tri e-tečaja u sklopu osnovnog paketa, u ponudi su još e-tečajevi:

Svi e-tečajevi su interaktivni i multimedijalni, namijenjeni samostalnom učenju i na hrvatskom jeziku. Tečajevi su strukturirani i slijedni i polaznika vode kroz savladavanje gradiva. Predviđeno trajanje je između pola sata i dva sata, ovisno o tečaju, ali s obzirom da polaznici sami određujeu tempo, trajanje može biti i nešto dulje ili kraće. Za tvrtke se često određuju rokovi za savladavanje tečajeva nakon čega se organizira testiranje i priprema zapisnika u suradnji s ovlaštenim tvrtkama ili odjelom za zaštitu na radu kod Korisnika.

S obzirom na to da se edukacija ove tematike najčešće organizira za sve zaposlenike, e-tečajevi znatno unaprijeđuju proces edukacije na način da zaposlenici ne moraju u strogo određeno vrijeme odlaziti sa svojih radnih mjesta već edukaciju prolaze kada i s mjesta s kojeg im to najviše odgovara. Materijali pružaju mogućnost za ponavljanje gradiva, tako da ovo rješenje nosi mnoštvo prednosti kako za Vašu tvrtku tako i za Vaše djelatnike. 

Testiranje i certifikacija

U slučaju potrebe za izdavanjem službenih uvjerenja o osposobljenosti za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, osposobljenosti za rad na siguran način i osposobljenosti iz područja zaštite na radu, Cognita surađuje s tvrtkama ovlaštenima za izdavanje navedenih uvjerenja. Testiranje teoretskog dijela vrši se online u sklopu e-learning tečajeva.

Prilagodba e-tečajeva

Gotove e-tečajeve moguće je prilagoditi posebnostima svake organizacije, a moguće je razviti i dodatne module kako bi se obradila sva pravila i procedure koje su specifične u Vašem okruženju. Tečajevi su razvijeni na način da ih je jednostavno i brzo moguće prilagoditi potrebama i specifičnostima svake organizacije, a mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s postojećim edukacijskim procesima.

Na ovaj način se znatno pojednostavljuje praćenje čestih promjena zakona. Korištenjem e-tečajeva svaka promjena vidljiva je odjednom svim zaposlenicima i nema potrebe za organiziranjem dodatnih treninga.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.