Priprema za Certified Information Systems Security Professional (CISSP) certifikat

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
265,44 EUR

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku, ali uključuje i druge resurse poput pripremnog online testa, online knjiga, videa, online predavanja uživo te podrške mentora. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu. Tečajevi su razvijeni u Skillsoftu, najvećoj svjetskoj e-learning kompaniji.

Edukacija ima sljedeće osobine:

  • Polaznik dobiva pristup odabranim tečajevima na godinu dana. Dobiva vlastito korisničko ime i lozinku kojima pristupa sustavu i tečajevima.
  • Tečajevima i drugim resursima se može pristupati u bilo koje vrijeme, neograničen broj puta. Čak i kada polaznik neki tečaj savlada, može mu ponovo pristupiti radi ponavljanja i osvježavanja znanja.
  • Tečajevi su strukturirani (podijeljeni na cjeline - module, poglavlja, lekcije...), multimedijalni, interaktivni i polaznika slijedno vode kroz gradivo. Polaznik tipično ima gumbe za navigaciju (naprijed, nazad) kojima se kreće kroz gradivo.  Na pojedinim stranicama nalazi se gradivo prezentirano u obliku teksta, slike, animacije, videa ili interaktivnih elemenata. Najčešće postoji i glas koji čita tekst prikazan na ekranu (ili se tekst moze prikazati u obliku titlova).
  • Interaktivni elementi uključuju kviz pitanja, zadatke i vježbe čiji je cilj polazniku pomoći u savladavanju gradiva.
  • Da bi polaznik savladao tečaj, treba proći kroz sve stranice neke lekcije i kroz sve lekcije tečaja.
  • Nije potrebno proći kroz cijeli tečaj (ili lekciju) odjednom. Sustav pamti postignuto i kod sljedeće prijave, polaznika će dočekati ista situacija kao kod zadnjeg pristupa (zapamćen napredak i lokacija na kojoj se nalazio).
  • Većina tečajeva uključuje testove koje je moguće koristiti za predtestiranje i završno testiranje. Polaznik testovima može pristupati višekratno, a njihova glavna namjena je samostalna evaluacija postignutog.
  • Za pojedine tečajeve postoji mentorska podrška u obliku direktnih poruka i poruka u sklopu diskusijskih grupa, a neke tečajeve kombiniramo s drugim metodama (predavanjima u učionici ili putem Interneta).

Postoji nekoliko tipova uključenih resursa koje ćete pronaći u rubrici Struktura programa:

  • E-tečajevi – "klasični" e-learning tečajevi, strukturirani i slijedni materijali za samostalno učenje. Svaki tečaj uključuje i pripadajući test za ocjenu usvojenog znanja. Uz svaki tečaj ćete pronaći link na njegov opis, a brojka označava predviđeno trajanje potrebno za savladavanje gradiva.
  • TestPreps – online testovi za pripremu certifikacijskih ispita.
  • Bootcamp online predavanja – predavanja uživo u predefiniranim terminima, vođena iskusnim stručnjacima i predavačima. Serije predavanja se se ponavljaju, a pojedine snimke predavanja mogu biti dostupne. 
  • Mentoring assets – podrška mentora u obliku sinkronih ili asinkronih poruka.
  • Online knjige – puni tekstovi knjiga renomiranih svjetskih izdavača (https://www2.skillsoft.com/books/publishing/). Knjige su u HTML formatu što znači da ih je moguće pretraživati, a dijelove teksta kopirati i ispisati za vlastite potrebe.

Ovaj program je dio kolekcije Technology & Developer Expert, što znači da su polaznicima na raspolaganju i drugi programi i resursi iz te kolekcije.

Više informacija potražite na portalu edukacija.net.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.