Alati i tehnike za uspješno poslovno pisanje (Webinar)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
799 kn (106,05 EUR) + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

Alati i tehnike za uspješno poslovno pisanje (Webinar)

  • 26 sij 2022
  • 10:00 AM - 1:00 PM
  • 799,00 kn + PDV

Opis:

Na ovom webinaru polaznici će naučiti, na temelju brojnih savjeta, primjera i zadataka, kako pisati poslovne poruke u tri koraka (od profiliranja publike do organizacije sadržaja i vizualnog dojma). Analizirati će se primjeri dobre i loše pisane poslovne komunikacije. Na webinaru će se proći kroz najčešće gramatičke i pravopisne pogreške u hrvatskom jeziku uz savjete kako pisati kraće, a učinkovitije poslovne poruke. Pritom će se primijeniti upute za naglašavanje pozitivnosti i korištenje “ti-stava”. Jezični alati koji će se predstaviti polaznicima olakšat će i ubrzati njihovu buduću pisanu korespondenciju.

Po završetku programa, polaznici će:

  • brže i konciznije pisati emailove, izvještaje, dopise
  • lakše detektirati pogreške u formatiranju, pravopisu i stilu
  • pisati poruke s fokusom na primatelju poruke
  • primjenjivati savjete za bolje korištenje Worda i Powerpointa.

Kome je program namijenjen:

Svima koji žele unaprijediti svoj poslovni stil pisanja te ga ubrzati alatima i tehnikama osmišljenima upravo za efikasno pisanje poruka u poslovnom okruženju.

Potrebna predzanja:

Hrvatski jezik.

Način izvođenja seminara:

  • prezentacija
  • vježbe
  • istraživanja.

Predavač na seminaru:

dr.sc. Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike Sveučilišta u Zagrebu, a na istome sveučilištu je i diplomirala 2014. godine govorništvo i primijenjenu lingvistiku. Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. 2020. godine završila je međunarodnu zimsku školu argumentacije te MINI MBA fokusiran na krizno upravljanje na Luxembourg School of Business. Predavačica je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje izvodi nastavu iz kolegija Govorništvo i Poslovne komunikacije na hrvatskome i engleskome programu. 2021. godine bila je gostujući predavač na diplomskome studiju na Mälardalen University u Švedskoj. Radila je kao fonetičarka na TV Student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te kao mentorica govorničke škole Grgur Ninski Pravnog fakulteta u Splitu. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

Informacije i prijave:

Prijave traju do 24.01.2022. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 799,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za webinar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.