Preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije priprema te za uspješnu poslovnu karijeru u današnjem globaliziranom svijetu.

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Fakulteti

Opis

Studij je osmišljen u suradnji s najboljim hrvatskim i inozemnim stručnjacima sa zavidnim poslovnim i akademskim karijerama.

Uz intenzivno korištenje informacijske tehnologije i postojećih softvera, studenti usvajaju teorijska znanja koja osiguravaju poslovno – ekonomsko – matematičko – kvantitativnu podlogu za uspješan rad u Hrvatskoj, Europi i ostatku svijeta. Studente se priprema za rad u bankama, osiguravajućim društvima i drugim financijskim institucijama, administraciji, proizvodnim, distribucijskim, logističkim, telekomunikacijskim, softverskim i ostalim poduzećima.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, koju je Agencija za visoko obrazovanje ocijenila najboljom hrvatskom visokoobrazovnom institucijom u području ekonomije, uvodi obrazovanje po ‘koncentracijama’ što je postao standard prihvaćen od svjetskih obrazovnih institucija. Studenti ZŠEM-a kroz studij se tako mogu specijalizirati u danas najvažnijim obrazovnim područjima: Međunarodno poslovanje, Digitalni marketing i umjetna inteligencija, Financije i Fintech te Sportski management. Više o koncentracijama možete pronaći na službenoj web stranici.

Studenti mogu upisati preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije isključivo na engleskom jeziku.

Za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa potrebno je dostaviti potvrdu o završetku srednjoškolskog obrazovanja i položiti prijemni ispit. Prijemni ispit prijavljuje se putem službene web stranice.

Individualan pristup

Studenti rade u malim grupama što omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte, konferencije i posjete tvrtkama, studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu te steći komparativnu prednost na tržištu rada. Tijekom preddiplomskog studija obvezne su dvije stručne prakse u čijem pronalasku studentima pomaže Career Centar. Bentley, Amazon, Rimac, Esplanade, Hugo Boss, Dukat i Franck samo su neke od kompanija u kojima su ZŠEM-ovi studenti radili prakse. 94% ZŠEM-ovih studenata zaposli se unutar godine dana od završetka studija.

Learn from the best

Studenti uče od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji ih formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

Nove tehnologije i praktična znanja

Intenzivnim korištenjem informacijskih tehnologija i softvera studenti usvajaju teorijska znanja, uče samostalno programirati matematičke algoritme za rješavanje problema u poslovnoj praksi te tako produbljuju svoja znanja u smjeru financijske matematike i optimizacije.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.