Električar za izgradnju, održavanje i ispitivanje privremenih električnih instalacija na radilištima

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 120 sat(i)
EduCentar cijena:
400 EUR

Naziv: ZIRS učilište

Kategorija: Tečajevi

Opis

Osposobljavanje se provodi na temelju članka 3., točke 10. Pravilnika o poslovima s posebnim uvjetima rada (N.N., br. 5/84.). Osposobljavanje je namijenjeno osobama sa završenom srednjom stručnom spremom elektrosmjera koje rade ili će raditi na poslovima izgradnje, održavanja i ispitivanja privremenih električnih instalacija na građevinskim i drugim gradilištima, odnosno raznim privremenim radilištima.

Ovaj program osposobljavanja izvodi ZIRS učilište Ustanova za obrazovanje odraslih na temelju ovlaštenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. 

Osposobljavanje se organizira u trajanju od 120 sati, od čega je 20 sati teoretske nastave, 5 sati praktične nastave na poligonu, 65 sati praktičnog rada na održavanju i 30 sati na pregledima i ispitivanjima ispravnosti privremenih električnih instalacija.

Provjera znanja obavlja se iz teoretskog i praktičnog dijela, a polaznici koji zadovolje provjeru dobivaju uvjerenje kao dokaz osposobljenosti koje se upisuje u radnu knjižicu.

Troškovi teoretskog osposobljavanja za polaznike koji praksu obavljaju u tvrtki u kojoj rade iznose 400 eur (3.013,80 kn) u što je uključen i priručnik koji služi kao nastavna dokumentacija. Za ostale polaznike praktični dio se posebno naplaćuje.

Osposobljavanje se održava u prostorijama ZIRS učilišta, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb, s početkom prvog dana u 15 sati.

Pismene prijave za kandidate koji će polaziti osposobljavanje treba dostaviti ZIRS učilištu najkasnije 8 dana prije početka osposobljavanja i obaviti uplatu.

Polaznik mora dostaviti preslike: osobne iskaznice, svjedodžbe o zadnjoj završenoj školi i liječničkog uvjerenja o sposobnosti za navedeni program od medicine rada.

Ovaj program osposobljavanja je moguće organizirati i u izvanrednom terminu za veći broj polaznika.

Obrazac prijavnice za prijavu putem faksa 01/611-98-12 možete preuzeti ovdje.

Za informacije o terminu nazovite 01/6119875 .

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.