Radionica - "Prevencija stresa na radu - provedba"

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 dan(a)
EduCentar cijena:
159,27 EUR (1.200 kn) + PDV

Naziv: ZIRS učilište

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

OBRAZOVNI SEKTOR: Osobne, usluge zaštite i druge usluge

TRAJANJE PROGRAMA:  jedan dan

CIJENA USAVRŠAVANJA:  1.200,00 kn + PDV po polazniku. U cijenu su uključeni radni materijali te kava, sokovi i ručak.

POČETAK USAVRŠAVANJA:  po dogovoru

UVJETI UPISA

Pismene prijave za kandidate koji će polaziti radionicu treba dostaviti ZIRS-u najkasnije 8 dana prije početka radionice.

Previđeni broj sudionika radionice je do 10 polaznika.

OPIS PROGRAMA

Želite li saznati kako ćete pokrenuti rad na prevenciji stresa na radu i koje ćete aktivnosti poduzeti u svojoj tvrtki ili instituciji, priključite se radionici Prevencija stresa na radu – provedba.

Radionica je namijenjena prvenstveno stručnjacima zaštite na radu i/ili poslodavcima koji imaju obvezu pokrenuti provedbu prevencije stresa na radu u svojim tvrtkama ili institucijama. Uvjet za prijavu je posjedovanje znanja o stresu na radu iz priručnika “STRES NA RADU”.

Radionica se sastoji od konkretnih zadataka vezanih uz prevenciju stresa na radu koje sudionici rješavaju u malim grupama. Svaki zadatak predstavlja jedan korak u radu na prevenciji stresa u tvrtki ili instituciji. U sklopu svakog zadatka sudionici donose odluke i pripremaju materijale za rad na prevenciji stresa na radu. Kako pokrenuti rad na prevenciji stresa na radu, planiranje aktivnosti rada na prevenciji stresa na radu, provođenje edukacije o stresu, utvrđivanje stresora u tvrtki, kreiranje lista stresora u tvrtkama ili institucijama sudionika, priprema upitnika i/ili kontrolnih lista za opažanje, mogućnosti djelovanja te osvještavanje problema koji se mogu javiti u svakom pojedinom koraku teme su radionice.

Cilj radionice je, osim stjecanja i/ili proširivanja znanja o navedenim temama, da sudionici donesu provedbene odluke, pripreme materijale nužne za rad na prevenciji stresa na radu i osmisle konkretnu provedbu.

Radionica se održava u prostorijama ZIRS-a, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb.

Trajanje radionice je jedan dan, od 8,30 do 15,30 sati.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.