Influencer marketing (WEBINAR)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
799 kn (106,05 EUR) + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Tečajevi

Opis

 •  10:00 AM - 1:00 PM
 •  ZOOM
 •  799,00 + PDV

Opis webinara:

Korištenje influencera legitimno je u kontekstu marketinga i/ili oglašavanja. Influenceri kao nezaobilazni dio svakodnevnice postaju digitalni opinion makeri i njihovu moć postavljanja trendova ne treba zanemariti. Influenceri snažno i aktivno utječu na svoje pratitelje te su kompanijama nude neposredni kontakt s novim i potencijalnim kupcima i korisnicima. Seminar pruža uvid u fenomen društvenih mreža i influencer marketinga. Daje prikaz sociološkog konteksta uloge influencer marketinga u suvremenom društvu te pruža uvide u mogućnosti njegove primjene u poslovnoj praksi kao i u koristi koje poduzeća i brendovi mogu izravno ostvarivati od influencer marketinga. Upoznaje sudionike sa utjecajem influencer marketinga na donošenje odluka potrošača u suvremenom potrošačkom društvu te govori o važnosti odabira odgovarajućih influencera u projektu izgradnje imidža proizvoda, brendova i poduzeća.

Sudionici će naučiti strateški pristupiti planiranju marketinške strategije koja sadržava influencere i njihov utjecaj na društvenim mrežama i u digitalnome svijetu.

Po završetku programa, polaznici će moći:

 • usvojiti termin influencer marketinga
 • znati zašto influenceri snažno i aktivno utječu na svoje pratitelje
 • prepoznati prilike u poslovnoj praksi u kojima korisno primijeniti inluencer marketing
 • razumjeti ulogu inluencer marketinga u postupku stvaranja imidža poduzeća, imidža brendova i imidža proizvoda
 • razlikovati influencere od celebrityja i naučiti odabrati pravog influencera za suradnju s obzirom na vlastitu ciljanu publiku.

Webinar je namijenjen:

Zaljubljenicima u marketing i društvene mreže, posebno zaljubljenicima u Instagram, marketinškim stručnjacima i praktičarima, studentima marketinga i komunikologije, content creatorimacopywriterimasocial media managerima.

Za pohađanje seminara nije potrebno predznanje.

Način izvođenja webinara:

 • prezentacija
 • analiza poslovnih slučajeva
 • grupna diskusija
 • vježbe.

Predavač na webinaru:

dr. sc. Valentina Pirić doktorirala je 2006. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu obranivši doktorsku disertaciju pod nazivom „Utjecaj korporacijskih komunikacija na stvaranje imidža poduzeća“. Godine 2000 završila je BMW Group marketinšku akademiju u Muenchenu, a 2019. sudjelovala na Sheffield Hallam University Doctroral School Supervisory development Workshopu.

Suvoditeljica je MBA programa marketing te profesorica na katedri za marketing i turizam iz kolegija  Consumer Behavior, Marketing, Marketing Management te Marketing Metrics.

Od 1999. do 2013. zaposlena je u Tomić & Co., generalnom uvozniku za BMW i MINI za Hrvatsku, kao voditelj marketinga i odnosa s javnošću, direktor prodaje, član Uprave za prodaju i marketing te zamjenik Predsjednika Uprave. Od 2013. zaposlena je u Sberbank d.d. kao Voditelj ureda Uprave banke.

Objavila je brojne znanstvene i stručne radove iz područja marketinga, između ostalih u časopisima: Central European Business Review, Journal of Marketing Development and Competitiveness, Balkans Journal of Emerging Trends in Social Sciences – Balkan JETSS, Herald NAMSCA, UTMS Journal of Economics, International Journal of Social, Behavioral, Educational, Business and Industrial Engineering, Journal of Advancements in Economics, Finance & Accounting, The Journal of Practical Marketing, Obnovljeni život, Tržište i Mostariensia. Radila je na prijevodima brojnih knjiga te  sudjelovala na znanstvenim i stručnim konferencijama poput EuroMed Academy of Business, HEIC, EMAN 2020 i dr. Recenzent je niza objavljenih knjiga, udžbenika te znanstvenih časopisa i radova za konferencije te mentor brojnih diplomskih i završnih radova.

Informacije i prijave:

Prijave traju do 01.07.2022. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena: 799,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.