Pekinški hutong

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
160 EUR

Naziv: Lilanich

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Pekinški Hutong je poseban paket privatnih poduka kineskog jezika namijenjen svim dobnim skupinama i razinama znanja. Ovaj tečaj pruža personalizirano iskustvo učenja koje je prilagođeno individualnim potrebama i ciljevima polaznika. Neovisno o tome jeste li početnik ili napredni polaznik, naši iskusni nastavnici će vam pružiti podršku i voditi vas kroz lekcije koje su prilagođene vašoj razini znanja. Ovaj tečaj je fleksibilan i može se prilagoditi vašem tempu učenja.

Kroz Pekinški Hutong, imate priliku usvojiti i unaprijediti sve jezične vještine - čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnici će koristiti raznovrsne materijale, interaktivne vježbe i autentične jezične situacije kako bi vam omogućili praktično iskustvo u upotrebi kineskog jezika. Osim jezičnih vještina, Pekinški Hutong vam također pruža priliku da istražite kinesku kulturu, tradiciju i običaje. Nastavnici će vas upoznati s fascinantnom kineskom poviješću, umjetnošću, kuhinjom i drugim aspektima kineske kulture.

Paket Pekinški Hutong privatnih poduka kineskog jezika uključuje 8 nastavnih sati prilagođenih vašim potrebama i ciljevima. Nastavnici će koristiti raznovrsne materijale, uključujući radne listove, audio i video materijale te online resurse kako bi vam pružili raznolike izvore za učenje. Ovi materijali će vam pomoći da razumijete i primijenite gramatiku, vokabular i druge jezične elemente kineskog jezika.

Bilo da ste motivirani za osobne ili profesionalne svrhe, Pekinški Hutong je savršen izbor za sve koji žele naučiti kineski jezik na individualiziran i prilagođen način. Naši stručni nastavnici pružit će vam podršku tijekom cijelog tečaja, pomažući vam da postignete svoje ciljeve u učenju kineskog jezika.

Prijavite se: https://www.lilanich.com/kontakt

Cijena: 160 eura

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.