Asistent za upravljanje projektima

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Institut za menadžment

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Radite u timu koji se bavi vođenjem i realizacijom projekata? Imate poslovnu ideju koju biste mogli sufinancirati, a niste sigurni kako napisati projekt? Surađujete s voditeljima projekta, a niste upoznati sa svim koracima izrade projektnog plana? Voljeli biste se okušati u pisanju projekata iz EU fondova ili svoju karijeru započeti u timu ili organizaciji koja se bavi upravljanjem projektima? Onda ste na pravom mjestu!

Znate li da je najbolje uložen novac onaj koji uložite u svoje obrazovanje? Osim što ćete na ovom programu naučiti sve o pisanju projekata financiranih iz EU fondova, osmislit ćete i napisati svoj prvi projekt koji će odmah biti spreman za prijavu na natječaj.

Što možete očekivati na programu Asistent/ica za upravljanje projektima?

Kako se polaznici ovog programa javljaju s jednom željom – naučiti osmisliti i opisati projekt prihvatljiv ugovornim tijelima, na vašem primjeru učit ćete kako projekt financijski i administrativno pripremiti za natječaj.

Na ovom programu omogućit ćemo vam stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekta u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekta. Moći ćete razlikovati vrste EU fondova i programa Europske unije te identificirati nadležne institucije u Republici Hrvatskoj u cilju pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta. Također, na predavanjima ćemo proći sve faze projektnog ciklusa, izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabirati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta te uz sve to moći ćete i izrađivati izvješća za sve faze projektnih aktivnostiRadit ćemo na svim fazama provedbe postupka javne nabave, gdje ćete moći razlikovati postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave i raspoređivati i arhivirati dokumente proizašle iz postupka javne nabave.

U obrazovnom programu Asistent za upravljanje projektima koristimo metodu „učenja kroz rad“ kao dokazano najučinkovitiji način usvajanja praktičnih znanja. Učenje kroz rad organizirano je u malim projektnim timovima koji uz mentorstvo iskusnog predavača rade na svim koracima razvoja konkretnog projekta. Naši predavači s konzultantskim iskustvom otkriti će vam metode i trikove kako planirati i opisati projekt da bude u skladu s kriterijima ocjenjivanja i na taj način povećati šanse za financiranje projekta. Svakom polazniku nakon uspješno provedene završne provjere izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima.

Jeste li znali da za ovu edukciju možete tražiti vaučer HZZ-a?

Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta. Više informacija OVDJE

BONUS: Upisom u program svaki polaznik dobiva mogućnost GRATIS odslušati seminar Studija izvodljivosti i steći znanja neophodna za razvoj i prijavu poduzetničkih i većih infrastrukturnih projekata.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.