Što je novo u performance managementu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 7 sat(i)
EduCentar cijena:
1.506,90 kn (200 EUR) + PDV

Naziv: Mapa znanja

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Predavač

Iva Maksimović

Svrha seminara

Performance management je jedan od temeljnih HR procesa, ali i onaj koji uvijek potiče žustre diskusije o tome je li nam potreban, daje li rezultate u odnosu na vrijeme koje se u njega uloži, može li se primijeniti na sve pozicije, itd. Budući da se radi o robusnom i često tromom procesu, nameće se pitanje kakva mu je budućnost u brzopromjenjivom svijetu današnjice. Kada govorimo o performance managementu svi imaju svoje mišljenje i iskustvo pa je važno povremenom uzeti vrijeme i kritički se osvrnuti na njega uzimajući u obzir ogromnu količinu podataka iz prakse.

Tijekom seminara vratit ćemo se osnovama ovom procesa: njegovoj definiciji, različitom teorijskim modelima te metrici koje se koriste u praksi. Proći ćemo internacionalne primjere iz prakse i preporuke kako postaviti i upravljati ovim procesom, a sve to u kontekstu onoga što nam poslovna budućnost nosi.

Namjena

Seminar je namijenjen osobama koje su na početku svoje HR karijere, onima koji tek žele ući u HR svijet, ali i onima malo iskusnijima koji žele odvojiti vrijeme za sustavno promišljanje o performance managementu.

Način realizacije

Interaktivno predavanje, diskusije, primjeri iz prakse, individualne i grupne vježbe i testovi, studije slučaja, analiza, izvještaji o svjetskim HR praksama.

Iz programa seminara

  • Razumijevanje komponenti radne učinkovitosti
  • Izazovi mjerenja učinkovitosti
  • Što potiče učinkovitost
  • Sustavna analiza dosadašnji praksi
  • Prikaz različitih modela iz prakse
  • Rad na razradi modela na jednom primjeru iz prakse

Predavač

Iva Maksimović je svoj edukativni, savjetodavni i dijagnostički rad započela prije 14 godina kao školski psiholog. U organizacijsku psihologiju ulazi prije 9 godina kao stručna savjetnica za profesionalno savjetovanje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje gdje radi na procesima regrutacije i selekcije, profesionalnog usmjeravanja, edukacije i razvoja. Kao dio ljudskih potencijala uspješnog tima Pevex širi iskustvo rada na procesima regrutacije i selekcije, edukacije i razvoja djelatnika u maloprodajnom okruženju. Kao HR Business konzultant  u firmi Ramiro d.o.o. pet i pol godina je radila na na projektima organizacijskog razvoja te profesionalnog i osobnog razvoja zaposlenika u praktički svim granama privatnog sektora te različitim organizacijama javnog sektora. Iva trenutačno radi kao HR Business Partner u internacionalnoj IT firmi ASEE na organizacijskom razvoju firmi koje su tek akvizirane. Drugim riječima, aktivno radi na upravljanu promjenom, postavljanju organizacijskog dizajna, razvoju organizacijske kulture te razvoju, uvođenju i praćenju svih HR procesa.

Završila je peti stupanj CHRM-a (Certificate In HR Management) pri CIPD-u (Chartered Institute of Personnel and Development), jedne od vodećih svjetskih profesionalnih organizacija za HR i razvoj zaposlenih. Certificirani je HNLP Trener i Coach. Završila je drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija, a trenutačno pohađa 3 stupanj edukacije za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta pri IPD (Integrative Personal Development) centru.

Vrijeme

četvrtak, 8.12.2022. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1506,90 HRK
U cijenu nije uračunat PDV. (250 EUR)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.