MD-101: Managing Modern Desktops

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 5 dan(a)
EduCentar cijena:
1.060,45 EUR + PDV

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Trening MD-101 sastoji se od tri povezana seminara koji čine jedinstvenu cjelinu kroz koju će polaznici naučiti kako planirati i implementirati strategiju implementacije operativnog sustava korištenjem modernih metoda kao i implementirati učinkovitu strategiju ažuriranja operacijskih sustava.

Ovaj trening obuhvaća i potrebno da bi se Microsoft Intune implementirao u korporativno okruženje. Polaznici će upoznati metode raspoređivanja i upravljanja aplikacijama i pregledničkim programima. Nadalje, upoznati će se s ključnim pojmovima sigurnosti u modernom upravljanju, uključujući provjeru autentičnosti, identiteta, pravila pristupa i usklađenosti. Konačno, polaznici će upoznati tehnologije kao što su Azure Active Directory, Azure Information Protection kao i naprednu zaštitu od prijetnji korištenjem Windows Defendera.

Što ćete naučiti
 1. Kako planirati i provesti strategiju implementacije.
 2. Upoznati koncepte podrške radnoj površini kroz cijeli životni ciklus.
 3. Upoznati alate i strategije koje se koriste u svrhu postavljanja računala u radno odnosno korporativno okruženje.
 4. Upoznati metode pokretanja sustava Windows koje se koriste u uobičajenim scenarijima kao što su nadogradnja i prelazak na Windows 10 kao i instaliranje novih uređaja te osvježavanje postojećih upravljačkih programa.
 5. Kako ažurirati Windows 10 operacijskog sustava.
 6. Upoznati sustave za mrežni ispis, Azure AD pridruživanje, Intune i korisničke profile.
 7. Kako upravljati aplikacijama.
 8. Koje su sličnosti i razlike između Azure AD i Active Directory DS te kako ih sinkronizirati, istražiti upravljanje identitetom u Azure AD i naučiti o zaštiti identiteta pomoću programa Windows Hello for Business kao i Azure AD Identity Protection i multifaktorske provjere identiteta.
 9. Kako upravljati sigurnošću uređaja.

Kome je namijenjeno

 • Ovaj trening namijenjen je IT stručnjacima koji administriraju i pružaju podršku Windows 10 računalima i drugim uređajima u malim i srednje velikim mrežama. Te mreže obično su konfigurirane kao AD DS domenska okruženja s upravljanim pristupom Internetu i cloud servisima.

Preduvjeti

 • Za uspješno praćenje ovog treninga, potrebna su osnovna znanja o računalnim mrežama kao i hardverskim konceptima te razumijevanje operacijskog sustava. Poželjno je poznavanje rada u Windows 10 okruženju.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.