Prezentacijske vještine

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 dan(a)
EduCentar cijena:
331,81 EUR (2.500 kn)

Naziv: Ramiro

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Bilo da ste menadžer ili zaposlenik, vještina prezentiranja informacija nužna je za postizanje poslovnih ciljeva. Pomažemo vam da zaboravite grč u želucu, u svom nastupu ostvarite vjerodostojnost i sigurnost, doprete do publike i prenesete poruku na pravi način.

Svi kontakti koji su zainteresirani za ovaj trening će biti obaviješteni kada se dosegne minimalni broj polaznika (10 osoba) te će se obaviti provjera jesu li još zainteresirani za trening. Termin održavanja treninga se određuje nakon popunjavanja minimalnog broja polaznika (10 osoba).

Što dobivam umjesto grča u želucu

 • Usvojit ćete konkretne tehnike i smjernice kako uspješno prezentirati
 • Naučit ćete upravljati svojim reakcijama poput treme tijekom javnih nastupa
 • Naučit ćete uvjerljivo prezentirati bez obzira na temu, publiku i situaciju
 • Prolaskom kroz vlastito praktično iskustvo osvijestit ćete izazove koji vam se javljaju prilikom prezentiranja kao i vlastite snage
 • Uvježbavanjem i primjenom dobivenih znanja i vještina na treningu pratit ćete svoj napredak i osjećati se samouvjereno i kompetentno
 • Stvorit ćete temelje za uspješan prijenos znanja u svakodnevnu praksu

Metode koje koristimo

 • Interaktivno predavanje
 • Praktične vježbe
 • Igranje uloga
 • Diskusije o konkretnim izazovima prezentiranja
 • Mogućnost snimanja kamerom
 • Analiza snimki prezentacija

Tijekom treninga dajemo vam povratne informacije o trenutnim snagama i prostorima za napredak prilikom prezentiranja, kako bi što uspješnije primijenili novousvojeni sadržaj.

Zašto Ramiro

 • 20+ godina iskustva
 • Iza nas je nebrojeno mnogo održanih treninga, ali i dalje žarimo entuzijazmom za svakim sljedećim. U opuštenoj i motivirajućoj atmosferi, svojim klijentima pomažemo unaprijediti prezentacijske vještine za uspješno ostvarivanje željenog utjecaja i postizanje poslovnih ciljeva.
 • SVI KLIJENTI

Izazovi u prezentiranju i kako ih prevladati

Mnogima sama pomisao na javni nastup izaziva grč u želucu. Kad stvarno i izađu pred nadređenog, klijenta ili veću publiku taj osjećaj nelagode i nesigurnosti se najčešće još više intenzivira. Ipak, postoje brojni vrhunski prezentatori koji u tome uspijevaju – koja je njihova tajna? Kako postići željenu sigurnost i utjecaj? Prođimo zajednički kroz najčešće izazove prezentiranja i tehnike za njihovo prevladavanje.

Samoprezentiranje

Događa vam se da unatoč velikom znanju i iskustvu koje želite podijeliti, u trenutku kada stanete pred sugovornika ili publiku, prezentacija ne ide u željenom smjeru. Unatoč mnogo uloženog truda i pripreme, ne uspijevate prenijeti željenu poruku i ostvariti utjecaj. Da biste u tome uspjeli, na našem ćete treningu sustavno razvijati vještinu (samo)prezentiranja, usvajajući karakteristike i ciljeve učinkovite prezentacije.

Uvjerljivi nastup

Često prilikom prezentiranja ne ostvarimo stručni dojam i vjerodostojnost da čvrsto stojimo iza svojih riječi. Pokazat ćemo vam kako biti uvjerljiv prezentator u svim situacijama iznošenja vlastitih ideja, stavova ili mišljenja. Usvojit ćete elemente neverbalne komunikacije i karakteristika glasa u funkciji učinkovite prezentacije. Osim toga, pomoći ćemo vam prepoznati vlastiti stil prezentiranja i odabrati stil koji najbolje odgovara zadanoj situaciji uz konkretno uvježbavanje prezentacijskih vještina.

Prilagođavanje nastupa publici

Da biste ostvarili željeni utjecaj i prenijeli poruku, bitno je dobro razumijeti svoju publiku. Stoga je važno naučiti pripremiti učinkovit nastup prilagođen slušateljstvu, bez obzira na kontekst (individualni ili grupni sastanci, prezentacije, diskusije i sl.) Da biste u tome uspjeli, poseban fokus stavljamo na vještine analize slušatelja prije pripreme prezentacije i postavljanja okvira prezentacije.

Zadržavanje pozornosti

Žamor i osjećaj da odjednom više ne dopiremo do slušača jasni su znakovi da nas publika više ne prati pozorno kao na početku. Bilo da prezentiramo jednoj osobi ili velikoj grupi ljudi, ključ uspjeha prezentacije je potaknuti ljude da nas uistinu slušaju i čuju.

Na našim treninzima naučit ćete kreirati strukturu i sadržaj prezentacije, koristiti tehnička pomagala i držati slušatelje zainteresiranima tijekom cijelog nastupa. Također, usvojit ćete vještinu postavljanja pitanja koja potiču interakciju i izazivaju željenu reakciju publike te pružanja učinkovitih odgovora na nepredviđena pitanja i neočekivane reakcije slušatelja.

Javite nam se

Vještina prezentiranja informacija nužna je za postizanje osobnih i poslovnih ciljeva. Analizirat ćemo najčešće greške na individualnoj razini te ćete uz našu podršku naučiti ostaviti izvrstan dojam, ostvariti utjecaj i postići rezultate.

DOGOVORITE BESPLATNI RAZGOVOR

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.