Upravljanje vremenom

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 sat(i)
EduCentar cijena:
331,81 EUR (2.500 kn)

Naziv: Ramiro

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Poslovanje često karakterizira zahtjevan ritam rada u kojem je važno poštivanje rokova uz vrhunsku kvalitetu i minimalne gubitke. Na ovom treningu analizirat ćete i osvijestiti kako upravljate vremenom, dobiti konkretna znanja i usvojiti vještine za uspješnije upravljanje sobom i svojim vremenom.

Svi kontakti koji su zainteresirani za ovaj trening će biti obaviješteni kada se dosegne minimalni broj polaznika (10 osoba) te će se obaviti provjera jesu li još zainteresirani za trening. Termin održavanja treninga se određuje nakon popunjavanja minimalnog broja polaznika (10 osoba).

Što ćete naučiti

 • Kontrolirati aktivnosti koje troše vrijeme
 • Prepoznati vlastite ciljeve i prioritete
 • Delegirati manje važne zadatke
 • Izboriti se za vlastito vrijeme
 • Unaprijediti vlastite sposobnosti upravljanja vremenom

Primjenom vještina do postizanja ciljeva

Primjenom usvojenih vještina postizat ćete ciljeve u predviđenom roku i biti djelotvorni u zadacima. Time ćete smanjiti kroničan stres i njegove negativne psihofizičke posljedice koje stvaraju začarani krug neučinkovitosti. Osjećat ćete se samopouzdano i motivirano za dodatni angažman te ćete naučiti osigurati vrijeme i za održavanje kvalitetnih kontakata i za odmor.

Učinkovito spajamo teoriju i praksu

Temelj svakog našeg treninga je interaktivnost. Rad u malim grupama i mogućnost razmjene iskustava s ostalim polaznicima omogućuje najučinkovitije usvajanje konkretnih tehnika i alata te njihovu neposrednu primjenu u praksi.

Ovakav način rada omogućuje primjenu usvojenih znanja, analizu njezinih ishoda te konkretne prijedloge za unapređenje upravljanja vlastitim vremenom.

To ostvarujemo kroz metode individualnog i grupnog rada:

 • Ispunjavanje upitnika
 • Praktične vježbe
 • Igranje uloga
 • Diskusije
 • Razmjena konkretnih znanja i iskustva
 • Kontinuirane povratne informacije  

Zašto Ramiro

 • 20+ godina iskustva
 • U svom dugogodišnjem djelovanju održali smo mnoštvo treninga upravljanja vremenom za zaposlenike različitih hijerarhijskih razina. U skladu s potrebama korisnika kreiramo zadatke i studije slučaja kako bi vježbali na što realnijim primjerima. Time maksimiziramo prijenos znanja i vještina u svakodnevni život
 • SVI KLIJENTI

Izazovi u upravljanju vremenom

Neupitno je da svi imamo jednaku količinu vremena. Ipak, neki stignu napraviti sve što žele, a neki ne. U svakodnevnim obvezama i žurbi često nemamo vremena stati i sustavno organizirati vlastito vrijeme.

Na našem treningu naučit ćete koja je svrha kvalitetnog upravljanja vremenom i zbog čega je upravljanje vremenom zapravo upravljanje sobom.

Kako trenutačno upravljamo svojim vremenom

Za uspješno unapređivanje vještine upravljanja vremenom prvi je korak analizirati kako trenutačno koristite vrijeme. Sudjelovanjem u vježbama i ispunjavanjem upitnika osvijestit ćete svoje postojeće navike i dobiti uvid u trenutačna ograničenja kao i snage.

Na temelju toga naučit ćete upravljati „kradljivcima vremena“, odnosno kontrolirati aktivnosti koje nepotrebno troše vrijeme, što je preduvjet učinkovitosti u ispunjavanju obveza.

To-do lista – izvor stresa ili učinkovitosti

Razni alati koji služe za pomoć u organizaciji vremena često nam budu izvor neučinkovitosti. Događa se da imamo brojne to-do liste, planere i rokovnike, što naposljetku rezultira njihovim neefikasnim korištenjem i povećanjem stresa.

Uz našu pomoć naučit ćete planirati svoju učinkovitost upotrebom alata za upravljanje vremenom.

Postavljanje prioriteta

Prepuni rasporedi i novi zadaci koji kontinuirano dolaze predstavljaju svakodnevni izazov u planiranju njihova izvršavanja. Upravo zato naučit ćete prepoznati vlastite ciljeve i prioritete te delegirati manje važne zadatke.

Korištenjem navedenih znanja i vještina, moći ćete učinkovito organizirati zadatke i koristiti vlastite resurse.

Kako pronaći vrijeme za brigu o sebi

Još jedan veliki izazov koji je najčešće posljednji na listi prioriteta jest pronaći vrijeme za uspostavljanje ravnoteže te brigu o sebi. Na treningu ćete usvojiti znanje kako se izboriti za vlastito vrijeme kako biste uspješno balansirali poslovnu i privatnu ulogu.

Javite nam se

Zahtjevan ritam rada traži od vas poštivanje rokova uz vrhunsku kvalitetu usluge u gotovo svakoj situaciji. Naučit ćemo vas kako u takvoj svakodnevici učinkovito upravljati vlastitim vremenom, kvalitetno postavljati prioritete i pronaći vrijeme za bitne stvari.

DOGOVORITE BESPLATNI RAZGOVOR

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.