Webinar – trodnevna stručna edukacija "Specijalist za obračun plaća"

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
390 EUR + PDV

Naziv: Business Media Group

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi

Opis

Online, 15. 10. (utorak), 17. 10. (četvrtak) i 22. 10. 2024. (utorak) – tri dana preko Zoom platforme, od 09:00 do 13:00 sati.

Predavačica: Valentina Bocak, urednica-savjetnica RiPup-a

Zakonski propisi vezani za obračun plaća se učestalo mijenjaju, a posljednja je promjena nastupila već sa obračunom u siječnju 2024. Stoga se osobe koje rade na obračunu plaća trebaju konstantno educirati kako bi mogle pravilno primijeniti zakonske propise koji reguliraju obračun plaća i ostalih primanja radnika, odnosno kako bi točno i prema važećim propisima obračunali plaću. Ovom trodnevnom online edukacijom naučit ćete što je plaća, a što ostali primici, što neoporezivi, a što oporezivi primici, kako se obračunava plaća u punom i nepunom radnom vremenu, neoporezive naknade, dodaci na plaću, bolovanje na teret HZZO-a, plaće umirovljenika, naknade za vrijeme neiskorištenog godišnjeg odmora, primjena kolektivnih ugovora (graditeljstvo i ugostiteljstvo), obračun i iskazivanje neisplaćene te zaostale plaće, koji su rokovi za plaćanje poreza na dohodak i doprinose, sastavljanje obveznih izvještaja (JOPPD) te obrazaca za isplatu i neisplatu plaće. Tijekom trajanja edukacije daju se odgovori na vaša stručna pitanja iz područja edukacije.

Cijena webinara je 390 EUR + PDV 25 %.

U cijenu je uračunata online edukacija, prezentacija i odgovori na pitanja.

Iznos molimo uplatiti na račun Centra za računovodstvo i financije d.o.o., IBAN HR2024070001100622318 uz poziv na OIB vaše tvrtke.

Detaljnije informacije oko ovog seminara možete dobiti na tel. 01/49 21 737.

Više o webinaru možete vidjeti OVDJE!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.