Tečajevi općeg jezika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 60 sat(i)
EduCentar cijena: 1.590 kn

Naziv: Lingua Grupa - škola stranih jezika

Kategorija: Tečajevi

Opis

Učenje stranog jezika ne samo da je trend, nego i nezaobilazna potreba današnjice. U zadnjih nekoliko godina taj trend učenja jezika pojačan je zbog približavanja Europskoj uniji, ali i zbog probuđene svijesti o potrebi cjeloživotnog obrazovanja. Različiti mediji, ali i zbivanja na svjetskoj političkoj sceni, diktiraju interes za učenjem stranih jezika. Lingua grupa prepoznaje globalne trendove i prilagođava ponudu tečajeva stranih jezika zahtjevima tržišta.

Od samog početka cilj je osigurati učinkovito učenje stranih jezika u malim grupama primjenom suvremenih postignuća u podučavanju stranih jezika uz kontinuirano podizanje usmene i pismene jezične kompetencije.

Jezični programi i veličina grupa osmišljeni su s ciljem postizanja najboljih rezultata, uz naglasak na razvijanju i jačanju komunikacijskih vještina na stranom jeziku.

Grupe prosječno broje 6 do 10 polaznika, što ih čini dovoljno velikima za postizanje zanimljive, zabavne i dinamične nastave, uz mogućnost individualnog pristupa svakom pojedinom polazniku.

Izvodimo programe po standardima Vijeća Europe, poznatim pod nazivom CEF. CEF je Zajednički Europski referentni jezični okvir, koji je Vijeće Europe izradilo zajedno s uglednim institucijama ALTE i EQUALS koje se brinu za održavanje visokih kriterija poučavanja i testiranja stranih jezika.

Nakon položenog stupnja polaznik dobiva svjedodžbu s referentnim stupnjem po standardima Vijeća Europe.

I. opći jezik

 • A1 početni
 • A1+
 • A2 niži srednji
 • A2+
 • B1 srednji / razvojni
 • B1 +
 • B2 viši srednji / samostalni korisnik
 • C1 napredni / kompetentni korisnik
 • C2 vrsni korisnik

Razine tečajeva prema Europskom referentnom okviru za jezike

A1

Na ovoj razini polaznik može razmijeniti opće informacije, tražiti informacije i razumjeti odgovor.

A2

Polaznik počinje shvaćati sustav vremena, može govoriti o sebi i svojoj prošlosti i pismeno prenijeti osnovne informacije.

B1

Polaznik može razumjeti i koristiti razne jezične funkcije pri pružanju i traženju informacija, prepričavati događaje i opisivati stvari, ljude i mjesta. Može jednostavno pismeno komunicirati, iako je primjetno da pisani tekst nije pisao izvorni govornik.

B2

Polaznik može učinkovito komunicirati na stranom jeziku i voditi zadovoljavajuću konverzaciju s izvornim govornikom. Nema većih problema u razumijevanju. Pisani jezik počinje sličiti pisanom jeziku izvornog govornika.

C1

Polaznik je dosegnuo zavidnu razinu znanja stranog jezika. Jako dobro vlada svim bitnim jezičnim oblicima i samo treba razvijati sofisticiraniji vokabular. Pismeni jezik, iako još uvijek pokazuje uplitanje materinjeg jezika, učinkovit je i prikladan.

C2

Polaznik koristi jezik tečno, prikladno i precizno - na razini izvornog govornika.

Cijene i popusti

 • 10% - za đake i redovne studente, nezaposlene, za umirovljenike, za roditelje čija djeca pohađaju naše tečajeve, za drugi strani jezik
 • 10% - 15% obiteljski popust

Napomene:

 • u cijene je uključen PDV
 • u cijenu su uključeni radni materijali, e-learning sadržaji, inicijalno testiranje, završni ispit, potvrda/jezična diploma o završetku tečaja
 • jedan nastavni sat traje 45 min

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera