Kada ste zadnji puta uzeli knjigu u ruke?

Frizer stilist

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 5 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Profokus

Kategorija: Tečajevi

Opis

Znanje postaje vrijedno onog trenutka kada ga možemo pokazati drugima. To je cilj kojim obrazujemo polaznike za frizera stilistu. Najbolji mentori, iskusni profesionalci, pokazuju svoje znanje kako bi nove generacije usvojile ta znanja i prenosili ih dalje u svojem budućem radu.

PROGRAM S PRAVOM UPISA U RADNU KNJIŽICU:

Program usavršavanja je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Nakon završetka obrazovnog ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu danas elektronsku evidenciju.

PROGRAM:

Praktična nastava u frizerskom studiju

Nastava se održava edukacijskom centru Profokus & Subrina proffesional pod mentorskim nadzorom. Radom na modelima i frizerskim lutkama za trening, polaznici stječu nova znanja i vještine u frizerskim poslovima. Materijal potreban za rad osigurava Učilište i partner Učilišta Subrina proffesional. Osobni frizerski pribor (škare,češalj,četke, fen…) osiguravaju polaznici. Kroz program šišanja stječu se vještina i znanja novih i modernih tehnika šišanja kao i bazna tehnika šišanja svih dužina i oblika. Posebnu pozornost obraća se na dio koloristike kao vrlo važnog dijela zanimanja stiliste frizera.

Praktična nastava make-upa

U školskom praktikumu pod mentorskim nadzorom i radom na modelima polaznici stječu znanja i vještine šminkanja. Šminku potrebnu za rad osigurava Učilište.

KOMUNIKACIJA

Stjecanje znanja o pravilnoj komunikaciji i odnosu prema klijentu.

POVIJEST FRIZURE I ŠMINKE

Stečena znanja polaznici će moći primijeniti i u praktičnom dijelu kao osnovu za rekonstrukciju ili inspiraciju povijesne frizure i šminke.

PREDAVAČI:

  • Kristina Atletić - vizažistica
  • Krešimira Roviščanec - glavni mentor praktične nastave 
  • dr.sc. Zlatica Kozjak Mikić,prof. psihologije-komunikolog

Koje su obveze polaznika?

Po završenom i odslušanom programu polaže se završni ispit, u pisanom i praktičnom obliku. Također, pod stručnim vodstvom mentora, polaznici u sklopu završnog ispita zadanu stilsku frizuru sa zadanim koloritom. .

Tijekom 20. godina Učilište Profokus steklo je reputaciju ustanove koja uspješnim polaznicima daje pismo preporuke. Po završenom programu 90 % polaznika zaposlilo se u struci, a o umijeću i znanjima svjedoči velik broj nagrada koje polaznici osvajaju na raznim natjecanjima. Osobito je dragocjena suradnja s uglednim kazališnim i filmskim kućama te direkcijama. Polaznici  sudjeluju na Fashion Weeku, te na taj način stječu neizmjerno iskustvo u frizerskom poslu.

KAKO SE UPISATI:

Nakon informativnog razgovora u Učilištu potpisuje se ugovor o obrazovanju. Danas Vam je dostupan i online upis. Više na  http://profokus.hr/upisi

UVJETI ZA UPIS:

Završena srednja frizerska škola.

PLAĆANJE

Mogućnost plaćanja u mjesečnim obrocima tijekom školovanja.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.