Frizer stilist

Trajanje: 5 mjesec(i)
Rok prijave: Otvorene prijave
EduCentar cijena: Na upit
Pošalji upit za program

Opis

UPISI U TIJEKU!

Znanje postaje vrijedno onog trenutka kada ga možemo pokazati drugima. To je cilj kojim Učilište Profokus obrazuje polaznike za frizere stiliste. Najbolji mentori i iskusni profesionalci pokazuju svoje znanje kako bi ih nove generacije usvojile i prenosile dalje u budućem radu.

FRIZER STILIST

Frizer stilist usvaja nova znanja i vještine u frizerskim poslovima radom na modelima i frizerskim lutkama za trening. Tijekom edukacije polaznici koriste vrhunske proizvode koje osigurava Učilište Profokus i partneri.

Osobni pribor – škare za šišanje, škare za prorjeđivanje (efilir) i ravni češalj osigurat će polaznici, a sav dodatni pribor osigurat će partneri Učilišta Profokus.

Rad polaznika Učilišta Profokus

PROGRAM S PRAVOM UPISA U RADNU KNJIŽICU

Program je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Nakon završetka obrazovnog ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu, danas u elektronsku evidenciju.

PROGRAM:

PRAKTIČNA NASTAVA U FRIZERSKOM STUDIJU

Nastava se održava u prostorima Učilišta Profokus te u renomiranim salonima u Zagrebu, s ciljem poboljšavanja tehničkih vještina i vizije te oslobađanje kreativnog potencijala budućih profesionalnih frizera stilista.

Radom na modelima i frizerskim lutkama za trening polaznici stječu nova znanja i vještine u frizerskim poslovima. Kroz program šišanja stječu se vještine i znanja novih i modernih tehnika šišanja, kao i bazna tehnika šišanja svih dužina i oblika. Posebna pozornost obraća se na dio koloristike kao vrlo važnog dijela zanimanja frizera stilista.

Program obuhvaća sve tehnike šišanja, kreativno šišanje, tehnike bojanja i koloristike, trendove u koloristici, njegu kose, styling te kreiranje frizura za revije i modna snimanja.

PRAKTIČNA NASTAVA MAKE-UPA

U školskom praktikumu, pod mentorskim nadzorom i radom na modelima, polaznici stječu znanja i vještine šminkanja. Šminku potrebnu za rad osigurava Učilište Profokus.

KOMUNIKACIJA

Stjecanje znanja o pravilnoj komunikaciji i odnosu prema klijentu.

POVIJEST FRIZURE I ŠMINKE

Stečena znanja polaznici će moći primijeniti i u praktičnom dijelu kao osnovu za rekonstrukciju ili inspiraciju povijesne frizure i šminke.

Nastava polaznika Učilišta Profokus

KOJE SU OBVEZE POLAZNIKA?

Po završenom i odslušanom programu polaže se završni ispit, u pisanom i praktičnom obliku. Također, pod stručnim vodstvom mentora, polaznici u sklopu završnog ispita izrađuju zadanu stilsku frizuru sa zadanim koloritom nakon čega slijedi fotografiranje u studiju.

Tijekom 25 godina Učilište Profokus steklo je reputaciju ustanove koja uspješnim polaznicima daje pismo preporuke. Po završenom programu 90% polaznika se zaposlilo u struci, a o umijeću i znanjima svjedoči velik broj nagrada koje polaznici osvajaju na raznim natjecanjima. Osobito je dragocjena suradnja s uglednim kazališnim i filmskim kućama te direkcijama. Polaznici sudjeluju na revijama i snimanjima te na taj način stječu neizmjerno iskustvo u frizerskom poslu.

Nastava polaznika Učilišta Profokus

KAKO SE UPISATI?

Nakon informativnog razgovora u Učilištu se potpisuje ugovor o obrazovanju, a danas vam je dostupan i online upis. Više na: http://profokus.hr/upisi

UVJETI ZA UPIS:

Završena srednja frizerska škola.

PLAĆANJE

Mogućnost plaćanja u mjesečnim obrocima tijekom školovanja.

Radovi polaznika Učilišta Profokus:

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.