Poslovna ekonomija - preddiplomski stručni studij

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 godina(e)
EduCentar cijena:
Od 17.500 kn (2.322,65 EUR)

Naziv: Sveučilište Libertas

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Tečajevi

Opis

Studij omogućuje visoku razinu stručnog obrazovanja iz svih područja poslovne ekonomije te razvija vještine i sposobnosti putem primjera iz poslovnog života, uz praktične vježbe i rad na projektima. Znanja koja studenti stječu za vrijeme studiranja prilagođena su strukturi i potrebama suvremenog gospodarstva. Studenti usvajaju znanja koja su tržišno atraktivna i konkurentna te se s lakoćom i brzo zapošljavaju.

Poduzetništvo je glavni pokretač gospodarstva svake zemlje i tvrtke te mogući izbor karijere te se stoga tokom trogodišnjeg studija izučavaju svi aspekti i odrednice uspješnog poduzetništva. Polazi se od osnovnih pojmova poduzetništva i poduzetnika i kroz daljnje kolegije detaljnije se uče sva poslovna područja i discipline koje čine moderno poslovanje. Tako će studenti imati priliku naučiti i osposobiti se za rad na području financija, računovodstva, marketinga, prodaje, nabave, logistike kao i savladati bitne menedžerske funkcije nužne da bi se upravljalo bilo malim, srednjim ili velikim poduzećem, bilo profitnom ili neprofitnom organizacijom.

Trogodišnji studij Poslovne ekonomije odlična je baza za daljnje, više obrazovanje na diplomskim studijima a posebice na Menadžmentu međunarodne i unutarnje trgovine te Menadžmentu bankarstva, osiguranju i financija.

Mjesto izvođenja: Zagreb, Kutina

Pokreni svoj posao

Stručni studij Poslovne ekonomije omogućuje ti znanja koja jamče ne samo brzo zapošljavanje već nešto puno više, što je naš glavni cilj – da pokreneš vlastiti posao i budeš svoj šef. Znanja iz ekonomije koje ćeš ovdje usvojiti su temeljna, praktična i tražena te pokrivaju gotovo cijeli spektar potreba u gospodarstvu.

Uči od najboljih

Studij nije osmišljen da te „zamara“ velikim brojem praktično nepotrebnih činjenica već inzistira na vježbama i spajanju teoretskih znanja sa stvarnim poslovnim modelima. Sve to realiziraju vrhunski menadžeri koji svoja znanja, iskustvo i strast prenose na studente.

Razvij svoju karijeru

Ponekad nismo ni svjesni svih svojih potencijala. Ovdje ćeš ih otkriti i razviti u smjeru koji će ti omogućiti osobno zadovoljstvo u poslu. Budi dio tima i vodi svoj vlastiti tim!

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.