Nagradni natječaj: Rimu složi i Office edukaciju osvoji!

Poslodavci nerijetko ističu kako im je važno da je osoba koju zaposle spremna neprestano se usavršavati i nadograđivati svoja znanja.

Osim poznavanja stranih jezika, informatička pismenost pri vrhu je uvjeta koji se traže u svim oglasima za posao. Osnovno služenje MS Office paketom više nije dovoljno. Poslodavcima je sve važnije da kandidat izvrsno barata naprednim funkcijama Excela.  

Kako bi povećali svoju zapošljivost, bili konkurentniji na tržištu rada, te lakše pronašli posao – portal EduCentar odlučio je nagraditi vašu kreativnost jednom punom i jednom polovičnom stipendijom. 

Kako sudjelovati? 

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju 'Rimu složi i Office edukaciju osvoji' dovoljno je da uključite maštu i budete što kreativniji možete. 

Vaš zadatak je napisati pjesmu - no, ne bilo kakvu. I bez brige, niste ograničeni brojem znakova. Veselit će nas i haiku ;) 
Pjesma u sebi mora sadržavati motiv EduCentar portala, odnosno nešto što vas asocira kada vam netko spomene:l EduCentar.

Ograničenja u znakovima nema, važno je samo da budete kreativni i veseli.

Osim što morate napisati pjesmu, zadatak je da istu objavite na zidu, odnosno Facebook profilu portala EduCentar. Tada je naš zadatak od svih pristiglih pjesama odabrati dvije čiji autori će osvojiti stipendije (kriterij nije prikupljen broj lajkova).

Nagradni natječaj traje 2 tjedna, odnosno do 18. svibnja u ponoć. Pjesme pristigle izvan tog roka nećemo razmatrati.

Važna napomena:

Edukacija počinje na jesen 2014. godine, a dobitnici će biti pravovremeno obaviješteni o početku.  

Uključi kreativnost i osvoji Office edukaciju. 

Veselimo se vašim pjesmama! Sretno svima! :) 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.