Nagradni natječaj: Saznajte sve o mentorstvu i coachingu od Davida Clutterbucka!

Zanima vas pojam coachinga, mentorstvo, način na koji drugi svojim stavom, motivacijom mogu utjecati na zaposlenike, njihov rad i želju za radom?

Ukoliko se priključite nagradnom natječaju koji smo s zajedno s Europskim savjetom za mentorstvo i coaching organizirali za vas, imat ćete priliku kroz seminare i radionice slušati Davida Clutterbucka, jednog od najutjecajnijih europskih stručnjaka za management i vodeći globalni autoritet u mentorstvu i coachingu.

David provodi kontinuiran program istraživanja o osnovama coachinga, mentorstva i dobre prakse te je redovno tražen govornik na međunarodnim konferencijama.

Uvjeren u snagu dijaloga i dobrobiti kontinuiranog učenja, svoje riječi pretvara u djelo: pa tako za sebe traži barem jedan novi izazov svake godine – u rasponu od padobranstva do stand - up komedije.

Znatiželjni ste i voljeli biste sudjelovati na seminarima i radionicama? Čitajte dalje jer najboljima dijelimo čak 3 pune kotizacije za ovo izvrsno predavanje koje se održava 30. rujna i 1. listopada u Zagrebu.

Tijek i pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj traje od 18. rujna do 24. rujna u ponoć.

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, potrebno je ispuniti upitnik te točno odgovoriti na sva postavljena pitanja + navesti pitanja na koja biste voljeli dobiti odgovor na konferenciji.

Stručni tim EEMC-a na temelju primljenih odgovora odlučit će o dobitniku kotizacije za konferenciju.

Za više informacija o konferenciji i temama koje će se obrađivati tijekom posjeta Davida Clutterbucka možete pročitati i na službenoj stranici konferencije.

Proučite sadržaj kako biste se odmah prilikom popunjavanja upitnika mogli odlučiti za željeni termin i radionicu te slušati ono što vas uistinu zanima!

Dobitnici će biti objavljeni 25. rujna, te će biti kontaktirani na e-mail ili broj telefona koji unesu u upitnik, stoga pazite na točnost unesenih podataka.

Sretno! :) 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.