Nagradni natječaj: Osvojite stipendiju i naučite sve o video montaži

Jeste li ikad gledali Jurski park, Harry Pottera, Gospodara prstenova i satima nakon završetka filma bili pod dojmom zbog video montaže, a jedino pitanje koje vam se vrtilo po glavi bilo je: 'Kako?'

Grafička škola u Zagrebu u suradnji s EduCentrom može vam pomoći da odgovorite na ovo pitanje! S obzirom da znamo da volite učiti nove stvari, pogotovo ako su dio područja vašeg zanimanja, organizirali smo nagradni natječaj za vas!

Sretni dobitnik bit će nagrađen potpunom stipendijom za program osposobljavanja za poslove video montažera.

Završetkom programa polaznik će biti upoznat sa svim procesima video montaže; od priprema i održavanja osnovne opreme do korištenja računalnih aplikacija za izradu video montaže i pokretne grafike. Cjelokupan program omogućit će polazniku učinkovito komuniciranje s članovima tima i korisnicima usluga.

Tijek i pravila nagradnog natječaja

Natječaj traje od 23. veljače do 1. ožujka u ponoć.

Jedini uvjet za sudjelovanje u natječaju jest završena srednja škola i poznavanje osnova rada na računalu.

Kako biste sudjelovali u natječaju, potrebno je ispuniti upitnik i odgovoriti na pitanje:

Kako ćete u budućnosti koristiti znanja stečena na programu osposobljavanja i zašto biste baš vi trebali osvojiti stipendiju?

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila ili telefonskim putem, stoga dva puta provjerite sve unesene podatke! 

Sretno! :)

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.