'Najdužih 40 centimetara na svijetu - udaljenost koja razdvaja mozak od srca'

Seminar je do sada slušalo nekoliko stotina vlasnika poduzeća, vrhunskih menadžera, kontrolera i financijaša iz Moskve, Kaliningrada, St. Peterburga, Beča i Rima...

Ciljana skupina su vlasnici, menadžeri i kontroleri – dođite zajedno i prepustite se nesvakidašnjem događaju:

•    Postoji li „formula bogatstva“ ?
•    Što je jače – „intuicija“ vlasnika ili financijska savjest?
•    Kako sa samo jednim pokazateljem držati pod kontrolom 5 najvažnijih aspekata poslovanja?
•    Kako samo jedan dan kašnjenja prazni džepove poduzeća?    

Ovo su samo neke od tema koje će biti razmotrene s metodološkog i praktičnog stajališta. 

Prihvatite izazov i na seminaru testirajte svoju intuiciju – doznajte da vi spadate u 3% poslovnih ljudi kojima je intuicija nepogrešiva!
Svaki modul završava sa konkretnim primjerom iz prakse.

Dodana vrijednost - svaki sudionik dobiva niz kontrolerskih alata spremnih za direktnu implementaciju koji donose značajne i mjerljive financijske učinke poduzeću za najviše 2 mjeseca.  

Konzultant renomiranih ruskih kompanija Valentin Usenkov već godinama razvija svoju konzultantsku kuću USENKOV.PRO, trener je Controller Akademie (Munchen) za Rusiju. Njegov konzultantski rad usmjeren je na vlasnike i kontrolere, kako malih, tako i srednjih i velikih kompanija koje u svom poslovanju prelaze ključne faze životnog ciklusa uz pomoć kontrolinga.

Rezervirajte datume 12-13.06.2017.i osigurajte svoje mjesto na još jednom jedinstvenom događaju u organizaciji Kontroling Kognosko. Seminar će se održati na engleskom jeziku. Više detalja pročitajte na stranicama Kontrolinga Kognosko.