Lidl raspisuje stipendije za školovanje u Njemačkoj

Želite li završiti međunarodno priznati studij, istovremeno steći radno iskustvo i dobivati plaću? Onda je ovo prilika za Vas! Preddiplomski studij trgovine održava se u Heilbronnu u Njemačkoj, gdje dobivate formalno obrazovanje i školujete se za titulu Bachelor of Arts. Istovremeno stječete praktična radna iskustva u internacionalnoj radnoj okolini i preuzimate odgovornosti rukovođenja.

U prve dvije godine praksa će se odrađivati u Njemačkoj, dok će na trećoj godini studija praksa biti u Hrvatskoj. Uključena je i mogućnost studentske razmjene u trajanju od jednog semestra na jednom od partnerskih sveučilišta.

Tijekom 3 godine na međunarodno priznatom studiju imat ćete priliku steći teorijska i praktična znanja iz područja trgovine. Za vrijeme studija Lidl Vam plaća školovanje te nudi fiksna mjesečna primanja čiji je mjesečni bruto iznos na prvoj godini 1.400€, na drugoj 1.600 € i na trećoj 1.800 €. Uz to osigurani su i troškovi smještaja, kao i putni troškovi za vrijeme odrađivanja prakse. Nakon završetka studija biti ćete spremni preuzeti poziciju Regionalnog voditelja prodaje koji vodi tri do šest trgovina i zadužen je za otprilike 50 zaposlenika.

Što vas čini idealnim kandidatom?

  • student/-ica prve godine ekonomskog fakulteta ili maturant/-ica gimnazije
  • izrazito Vas zanima trgovina kao grana ekonomije u kojoj vidite svoju buduću karijeru
  • posjedujete znanje njemačkog jezika u govoru i pismu (min. C1 razina) i znanje engleskog jezika
  • želite se školovati u inozemstvu
  • odgovorni ste, motivirani te spremni na učenje i preuzimanje inicijative

Više informacija o prijavi na natječaj možete pronaći na stranici.

Rok za prijavu: 29. prosinac 2017.

Izvor: x-ica.com

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.