Osvoji besplatno školovanje i postani dentalni asistent, farmaceut ili fizioterapeut

Zdravstveno učilište Medical u suradnji s portalom EduCentar organizira nagradni natječaj i dodjeljuje stipendije u vrijednosti 90.000,00 kn za najtraženija zanimanja na tržištu rada.

Zdravstveno učilište Medical u suradnji s portalom EduCentar organizira nagradni natječaj i dodjeljuje stipendije u vrijednosti 90.000,00 kn za najtraženija zanimanja na tržištu rada. Odaberi željeni program i napravi zaokret u karijeri!

Odaberite jedno od tri zanimanja i konkurirajte na tržištu rada: Dentalni asistentFarmaceutski tehničar ili Fizioterapeutski tehničar.

Što dodjeljujemo?

  • 3 pune stipendije za željeni program prekvalifikacije (Dentalni asistent, Farmaceut ili Fizioterapeut) u vrijednosti 60.000,00 kn
  • 3 polovične stipendije za željeni program prekvalifikacije  u vrijednosti 30.000,00 kn

Trajanje i uvjeti natječaja

Natječaj traje od 12.03 do 26.03.2018. u ponoć, a dobitnici će biti proglašeni 30.03.2018. na internet stranici EduCentra i Zdravstvenog učilišta Medical.

Moguće je prijaviti se za jedan od programa.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem kontakt forme niže zaključno s 26.03.2018 u ponoć.

Osim kontakt podataka potrebno je napisati motivacijsko pismo i pojasniti zašto bi baš vi trebali dobiti stipendiju i kako će vam ista pomoći u karijeri.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.