Upoznajte Sveučilište Libertas

Sveučilište Libertas sastoji se od četiri fakulteta i Poslovne škole. Fakulteti Sveučilišta Libertas su Fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije, Fakultet međunarodnog poslovanja i ekonomije, Fakultet zdravstvenih znanosti,  Fakultet za film i scenske umjetnosti i Poslovna škola Libertas.

Fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije pruža interdisciplinarno obrazovanje kroz povezivanje akademske izvrsnosti, kulturne raznolikosti i razmjene, znanosti i istraživanja. Studijski programi koji se izvode u okviru ovog fakulteta obuhvaćaju područja međunarodnih poslova, diplomacije, komparativnih studija i međunarodnih organizacija, poslovanja i prava te time potvrđuje činjenicu da se polje međunarodnih odnosa i diplomacije može potpuno razumjeti samo kroz multidisciplinarni i sveobuhvatni pristup.

Fakultet međunarodnog poslovanja i ekonomije priprema studente za profesionalne pozicije u okruženju globalnog poslovanja kroz kombinaciju teorijskih znanja sa više praktičnih vještina koje su relevantne za međunarodno poslovanje i ekonomiju.

Fakultet zdravstvenih znanosti je sastavnica Libertas međunarodnog sveučilišta osnovana sa zadaćom da priprema i provodi programe profesionalnog razvoja stručnjaka potrebnih za rad u zdravstvenom sustavu, a Fakultet za film i scenske umjetnosti pruža niz potrebnih znanja i vještina čijim se ovladavanjem postaje se vještiji u međusobnoj komunikaciji i u izravnom obraćanju ciljanim skupinama. Znanja i vještine koje ovaj studij nudi neophodne su ne samo onima koji su za svoj životni poziv odabrali glumu nego i onima čiji će poslovi biti vezani uz politiku, diplomaciju, novinarstvo, voditeljstvo, glasnogovorništvo i uopće poslovnu komunikaciju.

Prateći potrebe u gospodarstvu, Poslovna škola Libertas osigurava obrazovanje prema studijskim programima koji imaju najveće izglede na tržištu rada što svoju ključnu potvrdu ima u visokoj stopi zapošljivosti naših diplomanata.

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.