Hogwarts za odrasle u dvorcu Stara Sušica

Hrvatski ljubitelji Harry Potter svijeta sredinom ovog mjeseca imaju odličnu priliku za vikend koji će im ostati dugo u sjećanju. Dvorac Stara Sušica, naime, na tri dana bit će 'hrvatski Hogwarts'.

Terrible Creations su jako sretni i ponosni što mogu najaviti kako će u suradnji s Ministarstvom Magije Hrvatska otvoriti vrata Škole magije Stara Sušica i za odrasle! Pozivaju da od 14. do 16. rujna 2018. godine dođete u Planinarski dom 'Dvorac Stara Sušica' i pridružite im se u stvaranju čarolije.

'Čeka vas jedinstvena, neponovljiva avantura. Odigrat ćemo uzbudljivu igru s uživljavanjem u uloge, nadahnutu svijetom Harryja Pottera ali s našom originalnom pričom, zapletima i likovima, obogaćenima baštinom slavenske mitologije.

Koliko će koštati? Cijena ulaznice iznosi 850 kuna. Između ostalog, obuhvaća dva noćenja, šest obroka, sve rekvizite i materijale potrebne za igru, fotografa i čarobni štapić kojeg nosite kući za uspomenu', poručuju organizatori.

Kako biste mogli sudjelovati morate biti stariji od 18 godina, a više informacija možete doznati ovdje.

Izvor: Fiuman

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.