Želite bolji posao? Poradite na svojim komunikacijskim vještinama

Komunikacijske i prezentacijske vještine ključan su kriterij kod zapošljavanja u većini poslovnih sektora. Rad, a i samog pojedinca, prosuđuje se kroz njegovu komunikaciju. I osobni imidž posljedica je komunikacije. Između ideje i realizacije je jako puno komunikacije. Većinu poslovnih neuspjeha posljedica su pak loše komunikacije.

Svi znaju komunicirati dok ne uđu u teške pregovore, moraju stati pred brojnu publiku ili trebaju nekome prenijeti lošu vijest. U tim situacijama pomažu stručnjaci: komunikolozi, fonetičari, psiholozi i logopedi iz Govorničke akademije Demosten.

Cilj Akademije i njezinih predavača jest pripremiti polaznike za kvalitetnu svakodnevnu i poslovnu komunikaciju, osloboditi ih straha od javnoga nastupa i naučiti ih kako samostalno i uvjerljivo prezentirati ideje.

„Dobra komunikacija ključ je uspjeha, kako u poslu tako i u osobnom životu. Radeći na osobnim vještinama, u stvari radimo na osobnom uspjehu.“, poručio je Kristijan Sedak, komunikolog i jedan od predavača na Govorničkoj akademiji Demosten.

Neke od tema koje su obuhvaćene ovom edukacijom su emocionalna ekspresija u javnom nastupu, kako se ponašati ispred mikrofona, koliko je bitna izgradnja osobnog imidža kroz izgled, kako komunicirati u elektroničkim medijima, kako komunicirati u selekcijskom postupku pri razgovoru za posao. Obrađuju se i teme upravljanja komunikacijom, neverbalnih znakova, glumačkih tehnika, te psiholoških značajki upravljanja tremom i grupom.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.