Tko još treba komunikacijske vještine

Područje komunikacijskih vještina opširno je, to znaju svi koji su ikada pokušali, barem na nekoliko trenutaka, razmišljati o tome u čemu griješe, zašto su neshvaćeni ili zašto njihov trud jednostavno na nailazi na željeni odgovor. Umijeće komunikacije sve je cjenjenije. Reći pravu riječ u pravo vrijeme i na pravi način dragocjenost je našeg vremena. Vješte komunikatore svi žele u svom timu. Svi žele biti vješti komunikatori, svi žele naučiti komunicirati, svi žele biti nezamjenjiv dio onaj nezamjenjivi kotačić u stroju koji tolerira samo vrhunske dijelove - uspjehu. 

"Živimo u svijetu u kojemu je komunikacija (p)ostala jedna od najvažnijih vještina. Skloni smo tolerirati koješta, ali izostanak komunikacijskih vještina postao je svojevrsna stigma. Da parafraziramo Alana Forda: 'Ako komuniciraš - vrijediš'", kaže novinarka Ana Ramljak, jedna od predavačica na Govorničkoj akademiji Demosten

Akademija Demosten nastala je kao rezultat želje grupe prijatelja koji su na različite načine vezani za podučavanje i razvoj komunikacijskih vještina.

Nismo jedini koji u svojem programu imaju definiran cilj usavršavanja komunikacijskih vještina, ali sasvim sigurno smo jedini koja će vam ponuditi opširnu edukaciju u kojoj sudjeluje 20-ak stručnjaka iz različitih područja komunikacije. Svaki od dvadesetak modula traje četiri sata tijekom kojih ćete sami raditi, komunicirati, učiti i - naučiti. Bilo da se želite podsjetiti osnovnih postulata komunikacije, usavršiti svoje prezentacijske vještine, poraditi na izgovoru i dikciji ili naučiti na koji način vam kazališna gluma može pomoći da poboljšate način na koji komunicirate - Demosten je tu za vas. 

Osnovna teorijska znanja, trening javnog nastupa, sportski PR, politička komunikacija, medijsko savjetovanje... Za sve što trebate tu je Govornička akademija Demosten. Sami složite svoj kurikulum i dobit ćete baš ono što trebate! 

Upisi traju do konca rujna. Postanite vješt komunikator! Čekamo vas! 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.