Mala škola razgovora i govorništva za djecu i mlade

Želiš li znati kako izraziti svoje mišljenje na ispravan način?

Želiš li govoriti tako da te svi mogu razumjeti?

Imaš dobre ideje, ali ne znaš kako ih iznijeti roditeljima, prijateljima, nastavnicima?

Projekt „Mala škola razgovora i govorništva“ svojim polaznicima osigurava mogućnost jasnog i potvrdnog odgovaranja na navedena pitanja! Roditeljima osiguravamo platformu u okviru koje će njihova djeca, u suradnji s mladim, visokoobrazovanim i motiviranim timom stručnjaka iz područja komunikacijskih i govornih znanosti, učiti o izražavanju vlastitih ideja, asertivnosti, aktivnom slušanju, oblikovanju svojih želja i zamisli te argumentaciji i međuljudskoj te multimedijskoj komunikaciji.

Uz sve to, promičemo i odgajamo temeljne ljudske vrijednosti kao što su tolerancija, nenasilno rješavanje sukoba komunikacijom, socijalna uključenost i timski rad te, povrh svega, želimo u prvi plan dovesti najveću ljudsku snagu – snagu argumenta i dobre komunikacije!

U krugu obitelji, učionici ili u izvanškolskim aktivnostima, komunikacija je ono što nas pokreće i primarni alat koji nam omogućuje suživot s ostalima. Bilo da se radi o razgovoru s roditeljima, prezentaciji rezultata grupnog rada u školi ili bavljenju izvanškolskim aktivnostima, našim mladim polaznicima od početka želimo usaditi ono najvrijednije – komunikativnost, proaktivnost i kreativnost koje će razvijati u radionicama pod stručnim vodstvom. Na kraju projekta, kući će se vratiti budući predsjednici razreda, kapetani sportskih timova te školarci u čijim će aktivnostima htjeti sudjelovati svi!

Budite kreativni, asertivni i komunikativni! Mala škola razgovora i govorništva jedina je škola u kojoj nećete čekati da zazvoni!

Projekt se provodi u suradnji s  udrugama Plavi telefon te Kralj Tomislav kao i  suglasnost Ministarsva znanosti i obrazovanja.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.