Posebna ponuda za nezaposlene - uz znanje stranog jezika do novog posla

Koliko je korisno znanje stranih jezika u svakodnevnom životu i poslovnom svijetu tema je o kojoj se govori od kad je svijeta i vijeka. Uz to što nam jezici otvaraju nove poglede na svijet, upoznaju nas s novim kulturama i prijateljima, omogućuju nam konkurentnost na tržištu rada.

Na mnoge natječaje ne možete ni aplicirati bez aktivnog znanja stranih jezika a engleski je postao osnovni uvjet svih oglasa za posao, jezik bez kojeg se ne može.

lako nam se čini da su strani jezici svuda oko nas i da mnogo toga znamo „po sluhu“, učenje jezika ipak zahtijeva veliki trud i prije svega uloženo vrijeme i volju pojedinca.

Centar stranih jezika ANGLA već je godinama sinonim za top kvalitetu u poduci stranih jezika i komunikacijskih vještina te svojim polaznicima pruža uslugu učenja stranog jezika kroz modernu, kreativnu i inovativnu nastavu prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. Stručni tim profesora i magistara stranih jezika prenosi svoje široko znanje prema verificiranim i vrlo zanimljivim programima, provjerenim od strane Anglinih mnogobrojnih polaznika. U ugodnoj i poticajnoj atmosferi vrlo brzo ćete dostići realne ciljeve i obogatiti svoj životopis.

Za sve one koju su trenutno u potrazi za poslom i imaju želju i volju unaprijediti i upotpuniti svoj životopis, kreirali smo HIT TERMIN po PROMOTIVNOJ CIJENI.

Uz potvrdu o nezaposlenosti Angla odobrava popust od 60% na tečajeve u jutarnjem terminu.

Posebna ponuda za sve nezaposlene : Upišite početni engleski ili njemački po simboličnoj cijeni od 980,00 kn za 70 nastavnih sati i započnite novo poglavlje u svom poslovnom životu.

Prijave i informacije na info@angla.hr ili 01/4664-199.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.