Ostvarite svoj san o stipendiji prema vlastitom izboru Učilišta Galbanum

Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum jedina je škola u Hrvatskoj s uskom orijentacijom na edukaciju odraslih osoba iz područja manualnih i prirodnih terapija.

Odaberite jedan od sljedećih programa:

Programi se upisuju u radnu knjižicu, a mi vam omogućujemo da samo motivacijskim pismom  'Za koji program želim stipendiju i zašto' osvojite nagradu koja vam može promijeniti život!

Trajanje i uvjeti natječaja

  1. Natječaj traje od od 02. svibnja do 16. svibnja 2019., u ponoć.  Rezultati natječaja bit će dostupni u roku od 15 dana nakon završetka natječaja na portalu EduCentar i na službenim stranicama Ustanove Galbanum.
  2. Moguće je prijaviti se za jedan od programa
  3. U polje Upit obrišite napisati tekst i napišite svoje motivacijsko pismo
  4. Stipendija nije prenosiva te je iskoristiva za generaciju 2019./2020.
  5. Jedan korisnik može se prijaviti samo na jedan od ponuđenih programa
  6. Pravo prijave imaju osobe koje nisu polaznici Učilišta Galbanum
  7. Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati

Kako sudjelovati?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem kontakt forme: “Pošalji upit na program” , na jedan od željenih programa, zaključno s 16.05.2019. u ponoć.

Osim kontakt podataka, pod Upit (obrišite navedeni tekst), napišite motivacijsko pismo 'Za koji program želim stipendiju i zašto'.

*Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama) te za statističku obradu podataka. Organizator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama.