Ostvarite svoj san o stipendiji prema vlastitom izboru Učilišta Galbanum

Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum jedina je škola u Hrvatskoj s uskom orijentacijom na edukaciju odraslih osoba iz područja manualnih i prirodnih terapija.

Odaberite jedan od sljedećih programa:

Programi se upisuju u radnu knjižicu, a mi vam omogućujemo da samo motivacijskim pismom  'Za koji program želim stipendiju i zašto' osvojite nagradu koja vam može promijeniti život!

Trajanje i uvjeti natječaja

  1. Natječaj traje od od 02. svibnja do 16. svibnja 2019., u ponoć.  Rezultati natječaja bit će dostupni u roku od 15 dana nakon završetka natječaja na portalu EduCentar i na službenim stranicama Ustanove Galbanum.
  2. Moguće je prijaviti se za jedan od programa
  3. U polje Upit obrišite napisati tekst i napišite svoje motivacijsko pismo
  4. Stipendija nije prenosiva te je iskoristiva za generaciju 2019./2020.
  5. Jedan korisnik može se prijaviti samo na jedan od ponuđenih programa
  6. Pravo prijave imaju osobe koje nisu polaznici Učilišta Galbanum
  7. Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati

Kako sudjelovati?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem kontakt forme: “Pošalji upit na program” , na jedan od željenih programa, zaključno s 16.05.2019. u ponoć.

Osim kontakt podataka, pod Upit (obrišite navedeni tekst), napišite motivacijsko pismo 'Za koji program želim stipendiju i zašto'.

Objava dobitnika stipendije Učilišta Galbanum:

Pristiglo je više od 270 pisama i zaista je bilo izazovno izabrati pobjednika. Hvala svima koji su se prijavili na natječaj i poslali motivacijsko pismo.

Vaša pisma ocjenjivala je komisija od tri člana. Od nekoliko finalista dobitnica pune stipendije je Josipa Dabić – smjer refleksoterapija. Nažalost zbog nove uredbe o zaštiti podataka GDPR ne možemo pismo objaviti javno.

Utješna nagrada za sve sudionike!

Kako nažalost nismo u mogućnosti dodijeliti više stipendija iako bi to rado htjeli, sve sudionike smo odlučili nagraditi utješnim nagradama. Svima koji se odluče na školovanje omogućit ćemo posebne popuste. Više informacija dobit ćete putem obrasca za prijavu (napomenite da ste sudjelovali u nagradnom natječaju "Ostvarite svoj san o stipendiji prema vlastitom izboru Učilišta Galbanum").

*Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama) te za statističku obradu podataka. Organizator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.