Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent

Učilište Ambitio iz Zagreba u suradnji s portalom Educentar organizira nagradni natječaj u kojem dodjeljuje tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

 

Učilište Ambitio – zanimanje dentalni asistent

Učilište Ambitio, program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikaciju za dentalnog asistenta u Zagrebu provodi od 2014. godine u trajanju od 18 do 20 mjeseci. Program je do sada upisalo 130 osoba. Prednost Učilišta Ambitio je vlastiti Vježbovni centar za dentalne asistente u kojem se odvija dio vježbi s nastavnicima – vrhunskim mentorima nakon kojih polaznici odlaze u vanjsku ordinaciju. Upravo se ovakav način rada s polaznicima pokazao ključnim jer polaznici već tijekom praktične nastave u vanjskoj ordinaciji dobivaju ponude za zaposlenje od strane poslodavaca na temelju znanja i vještina koje su pokazali u praktičnom radu.

Što dodjeljujemo?

Ostvari svoj san na učilištu koje ti jamči zapošljavanje i olakšaj si put do željenog i vrlo traženog zanimanja kroz tri moguće stipendije koje ti dodjeljuje Učilište Ambitio.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti najidealniji kandidat za osvajanje stipendije i zadovolji jedan od tri uvjeta za osvajanje stipendije u iznosima 6.000,00 kn, 10.000,00 kn i čak 20.000,00 kn.

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.                                                                                            

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 18. lipnja 2019. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.

Uvjeti i trajanje natječaja

Uvjet za prijavu na natječaj je da si završila/o minimalno osnovnu, odnosno trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu na području Republike Hrvatske i da si starija/i od 15 godina. Više detalja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 29.05.2019. do 7.06.2019.godine.

Ako želiš raditi u izazovnom okruženju, napredovati u karijeri ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

Stipendije su osvojili:

  1. Ariana Titijevski – 20.000,00 kn
  2. Karlo Tomašković – 10.000,00 kn
  3. Gabrijela Grgić – 6.000,00 kn

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju :)

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.