Vodnikova - istražite Svijet stranih jezika

Obogatite svoje znanje i pod stručnim vodstvom naučite novi jezik.

Još dok smo bili sasvim mali, roditelji su nam znali reći kako ''čovjek vrijedi onoliko koliko jezika govori''. Iako tada možda nismo bili svjesni mudrosti koja se krila iza tih riječi, s vremenom smo spoznali vrijednost poznavanja stranih jezika. Neovisno o tome putujemo li u stranu zemlju, tražimo posao ili gledamo film bez titlova, razumijevanje barem jednog jezika koji nije naš materinji danas sve češće postaje nužnost.

Upravo zato, Svijet Jezika – Vodnikova, prva priznata škola stranih jezika u Hrvatskoj, svoje polaznike priprema za svladavanje jedne od najvrjednijih vještina današnjice – govora na stranom jeziku.

Nudimo vam mogućnost izbora među sljedećim jezicima:

  • engleski
  • njemački
  • francuski
  • talijanski
  • španjolski
  • ruski
  • hrvatski (za strance)

Svaki jezik ima 16 modula učenja/tečajeva, a svaki pojedini modul sadrži 70 nastavnih sati, nakon čega stječete svjedodžbu koja se upisuje u vašu e-radnu  knjižicu.

U Vodnikovoj je svaki nastavni sat pomno pripremljen, a prema svakom polazniku imamo individualan pristup kako bi što brže i lakše, kroz zanimljivu i zabavnu komunikaciju, razvio svoje potencijale.

Vjerujemo da je polaznike potrebno osloboditi i uliti im samopouzdanje koje je neophodno da bi se na stranom jeziku izražavali bez zamuckivanja i straha od pogrešaka, jer – griješiti je ljudski, važno je slobodno komunicirati.

To potvrđuju i riječi naših nekadašnjih polaznika:

„Najbolji sustav na svijetu za učenje bilo kojeg stranog jezika. Ja sam počeo učiti engleski u Vodnikovoj kada sam imao 17 godina i postao sam profesor engleskoga. Najbolji sustav, najbolji profesori. Marino Kos Merlo

„ Vi ste učinili da zavolim jezik kojeg prije nisam mogla čuti. Krenula sam sa strahom kako ću učiti nešto što ne volim, ali riskirala sam i sada mogu reći i profitirala. Smatram da ste odlična škola, profesionalna, motivirajuća i s odličnim profesorima. Petra Maček

Više informacija o školi Svijet jezika potražite na www.vodnikova.hr.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.