Prekvalifikacije za tražena zanimanja u Splitu!

Tijekom našeg života događaju nam se mnoge promjene.

Ponovno sjedanje u školske klupe nije svima najugodnije iskustvo, ali je nerijetko nužno ako nam karijera ovisi o tome. Odluka za nastavkom školovanja u odrasloj dobi pokazuje da ste odlučni raditi na sebi te da ste motivirani za usvajanje novih i konkretnih znanja i vještina koje bi vam pomogle u daljnjem osobnom i privatnom razvoju.

S time na umu možemo reći da postajete jedan od ambasadora cjeloživotnog učenja čiji termin podrazumijeva “svaku aktivnost učenja tijekom cijelog života s ciljem unaprjeđenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog djelovanja pojedinca“.

Neka vaša sljedeća postaja na tom putu bude Zdravstveno učilište Medical!

U suradnji s školom Jantar koja djeluje u Splitu od 1992.godine otvorena je podružnica u Poljičkoj cesti 26A, 21000 Split

U ponudi su prekvalifikacije za jako tražena zanimanja na tržištu rada poput Dentalnog asistenta, farmaceutskog ili fizioterapeutskog tehničara.

Dentalni asistent

Dentalni asistent je relativno novo zanimanje zbog čega se povećava šansa za zaposlenjem. U Hrvatskoj postoji veliki broj  dentalnih ordinacija, riječ je o nekoliko tisuća ordinacija dentalne medicine, te se samim time pojavila velika potreba za dentalnim asistentima. Uvjeti zaposlenja za radno mjesto dentalnog asistenta su različiti i zavisi od same ordinacije što zahtijevaju. Prije svega potrebno je imati završeno srednjoškolsko obrazovanje za smjer dentalnog asistenta, položen stručni ispit i ovlaštenje (licenca)  za samostalni rad.

Farmaceutski tehničar

Ljekarne, biljne ljekarne, laboratoriji za proizvodnju lijekova za humanu ili veterinarsku uporabu te laboratoriji za proizvodnju kozmetike, moguća su radna mjesta Farmaceutskog tehničara.

Iako se posao Farmaceutskog tehničara razlikuje od posla Farmaceuta, oboje rade s farmaceutskim sirovinama, u pripremi i proizvodnji gotovih farmaceutskih proizvoda. Kroz detaljni program usvojit ćete cijelu lepezu novih vještina. Naučit ćete više o umjetnim i prirodnim ljekovitim sredstvima, higijenskim sredstvima i kozmetičkim preparatima te sanitetskim materijala, zatim dobiti vještine u različitim analitičkim postupcima i naučiti voditi administrativno poslovanje za potrebe ljekarne.

Fizioterapeutski tehničar

Moderan način života uz razvoj tehnologije donijeli su nam bezbroj prednosti ali i mnogo nuspojava – jedna od njih je sjedilački način života uz manjak tjelesne aktivnosti koji je kreirao mnoge zdravstvene probleme.

Fizikalna terapija neophodna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija. Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke.

Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za vas.

Za informacije o upisu u program i dodatne informacije o programima prekvalifikacije kontaktirajte na medical@zdravstveno-uciliste.eu ili nazovite na +385 21 214 705 (Split) ili +385 1 78 99 701 (Zagreb).

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.