Uz ove učinkovite savjete ćete savršeno reorganizirati svoj ormar

Uz ove učinkovite savjete ćete savršeno reorganizirati svoj ormar

 

IAKO trenutna situacija nije pogodna ni za koga, stvari možemo gledati pozitivno ako slobodno vrijeme iskoristimo za nešto što smo prije uvijek morali odgađati.

To je, primjerice, reorganizacija ormara. 

Sada je idealno vrijeme za izmjenu zimske i proljetne garderobe, a Bonjour je otkrio sjajne savjete uz koje možete na najbolji način organizirati svoj ormar. 
 

Koristite kutije

Odjeću koju ne nosite nemojte nagurati na dno ormara nego je uredno složite u kutije, primjerice pletene ili platnene, koje će lijepo izgledati ako ih stavite na ormar ili negdje drugdje u sobi i koje će očuvati vašu odjeću i modne dodatke urednima za sljedeću hladniju sezonu.
 

Smisleno razdijelite ormar

Odvojite traperice od tajica, majice od košulja, haljine od džempera i napravite odijeljene stanice u ormaru kako bi on bio što pregledniji i uredniji dugo vremena. 
 

Oprostite se od odjeće koju više ne nosite

Napokon recite zbogom kaputu iz srednje škole ili trapericama u koje godinama ne stanete. Napravite mjesta u svojem ormaru za nove komade koji će zasigurno doći, a ono što ne nosite, poklonite ili prodajte. 
 

Uredno složite nakit i modne dodatke

Nemojte gurati sav nakit u nepregledne kutije, nego oslobodite jednu policu ili ladicu za njega te ga uredno složite. Isto napravite i s modnim dodacima poput remenja i šešira.
 

Iskoristite štendere praktično i estetski

Štender sa sakoima i vašim omiljenim haljinama uvijek izgleda jako chic, a osim što daje novi izgled vašoj sobi vrlo je i praktičan.

 

 

Izvor: index.hr

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.