Osvoji online edukaciju!

Osvoji online edukaciju!

 

S obzirom na koronavirus preporuke stručnjaka su da se ostane doma i ne izlaže se opasnosti. No vrijeme provedeno doma ne mora biti samo uz filmove i serije, možete ga iskoristiti za stvari za koje do sad niste imali vremena i uložiti ga u sebe.

Cognita u suradnji s EduCentrom poklanja 3 online edukacije po izboru. Sve što trebate napraviti je napisati motivacijsko pismo i uvjeriti nas zašto baš Vi zaslužujete određenu edukaciju. Sudjelovati može tko god želi, a prijavljujete se na linku najkasnije do 10.4.2020. Pobjednike ćemo objaviti 14.4.2020. na portalu EduCentar.
 

Izabrati možete neku od sljedećih online edukacija:

Tečajevi na hrvatskom jeziku na godinu dana:
1) Tečajevi zaštite na radu
2) Excel osnovni
3) Excel napredni
4) GDPR
5) Uvod u upravljanje konfliktima
6) Poslovna pisana komunikacija
 
Tečajevi na engleskom na 60 dana:
7) IT Courseware: Kolekcija ITPro tečajeva
8) Business Courseware: Kolekcija poslovnih tečajeva
9) Desktop Courseware: Kolekcija informatičkih tečajeva za krajnje korisnike
10) Kolekcija Compliance tečajeva
11) Certification Matrix (molimo pogledati na razini certifikata ili ispita)
 

Cognita  je hrvatska tvrtka specijalizirana za e-learning, odnosno organizaciju i izvođenje edukacije putem Interneta. Nude kompletnu paletu e-learning usluga uključujući vlastite interaktivne e-learning seminare na hrvatskom jeziku, e-learning sadržaje svjetskih partnera, korištenje Cognita eLearner® LMS sustava, usluge praćenja, mentoriranja i izvještavanja, konzalting i ekspertizu u svakom području primjene e-learninga te izradu e-learning sadržaja po narudžbi.  
Temeljem višegodišnjeg iskustva, dosadašnjim primjenama e-learning rješenja u Hrvatskoj i regiji, sveobuhvatnoj ponudi i cijelom nizu zadovoljnih korisnika, možemo reći da smo danas jedini u Hrvatskoj koji možemo ponuditi potpuno i zaokruženo e-learning rješenje.

Više o njima i njihovim programima pronađite na: www.cognita.hr/
 

Sretno!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.