Nova stručnost, nova budućnost - osvoji stipendiju za wellness terapeuta!

Nova stručnost – nova budućnost
Osvoji stipendiju za wellness terapeuta!


 

Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum iz Zagreba najveće je učilište terapijskih vještina u Hrvatskoj, osnovano 2006. godine i do danas se u njemu uspješno educiralo više od 1000 polaznika.

Učilište kontinuirano proširuje edukacije te svake godine uvodi barem jedan novi edukacijski program, a sad predstavlja i poseban projekt 'Nova stručnost – nova budućnost', razvijen uz potporu Europskog socijalnog fonda, posebno namijenjen osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada, u sklopu kojeg besplatno educira osobe za wellness i spa terapeuta.

Za sve mlade nezaposlene mlađe od 25 godina osigurali smo 32 stipendije za program osposobljavanja za Wellness terapeuta. Wellness terapeut jedno je od najtraženijih zanimanja u turizmu. Kroz edukaciju svaki će polaznik naučiti čak četiri tehnike masaže:
 

  • Aromamasaža
  • Klasična masaža
  • Ayurvedska masaža
  • Masaža stopala (refleksologija)
     

Osim tehnika masaže svaki će polaznik prolaziti i edukaciju iz mekih vještina (soft skills).
 

  • Rješavanje žalbi – samokontrola - sposobnost kontroliranja emocija i sprečavanje emotivnog nastupa kako bi interakcija s gostom bila pozitivna
  • Prodajne vještine – ustanoviti što je ono što gostu treba. Postavljanje pitanja, percepcija gosta, upselling, cross selling
  • Timski rad – fleksibilnost, spremnost i sposobnost usklađivanja tehničkih znanja i sposobnosti komunikacije/interakcije s drugima
     

Vrijednost stipendije je više od 20.000,00 kn, a za vas je u potpunosti besplatna. Nakon završetka pruža se mogućnost zaposlenja kod naših partnera (Hotel Sport, Ivanić grad ili Lošinj Hotels&Vilas).

Prilikom upisa svaki polaznik dobiva skripte za uspješno savladavanje gradiva. Nastava se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela te stručne prakse kod naših partnera. Nastava kreće u rujnu 2020 i traje 4 mjeseca.

Organizacija edukacije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Broj mjesta je ograničen! Zato požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Natječaj traje od 01.7.2020. do 15.7. 2020., a konačni rezultati bit će dostupni u roku od 8 dana nakon završetka natječaja na portalu EduCentar i na službenim stranicama Ustanove Galbanum.
 

Kako sudjelovati?

Za besplatnu edukaciju mogu se prijaviti osobe koje ispunjavaju sljedeće kriterije:

   Nezaposleni*:

  • mlađi od 25 godina

Prijaviti se možete putem linka

Nakon isteka natječaja nastavno vijeće Ustanove Galbanum napravit će selekciju te provjeriti zadovoljava li svaki polaznik uvjete natječaja.
 

Napomena: Nezaposlenim se osobama smatraju osobe koje nisu redoviti učenici ili studenti, nemaju posao, raspoložive su za posao i aktivno traže posao te su registrirane u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na dan ulaska u projekt ili status nezaposlenosti potvrđuju Izjavom da nisu redoviti učenici ili studenti te da nemaju posao, raspoloživi su za posao i aktivno traže posao.

Za sudjelovanje u projektu nije nužno biti registriran u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Ako niste registrirani prilikom ulaska u projekt bit će potrebno ispuniti izjavu o nezaposlenosti.

Osoba treba biti nezaposlena u trenutku ulaska u projekt. Datum ulaska u projekt smatra se prvi dan predavanja koji će se održati prvi tjedan u rujnu 2020.
 

Za više informacija o projektu možete pronaći na stranicama projekta.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.