Ovo su najbolji studentski ljetni poslovi

Ovo su najbolji studentski ljetni poslovi


Dok jedni ljeto jedva dočekaju da se odmore, drugi ga jedva dočekaju jer znaju da je to vrijeme kada se može zaraditi dosta dobar džeparac. Zato, pogledaj koji su najbolji studentski ljetni poslovi na koje se još uvijek stigneš prijaviti.
 

LJETNI POSLOVI SJAJNO SU ISKUSTVO ZA SVE

Džeparac za jesen, školarina za fakultet ili ušteđevina koju ćeš uložiti u neko daleko putovanje. Sve je to moguće zaraditi paralelno dok studiraš. Vidjet ćeš, jednom kada se zaposliš u struci, nedostajat će ti studentski poslovi. Naime, sada još nemaš tako visoke životne troškove, a sve što radiš sa studentskim ugovorom, relativno je dobro plaćeno.

Osim toga, radno iskustvo koje stekneš dok studiraš (bez obzira na to je li ono u struci ili ne) bit će ti od neizmjerne vrijednosti kasnije. Jer, sada je pravo vrijeme da se upoznaš s pravim radnim i odraslim svijetom.
 

KONOBARENJE SVATKO TREBA PROBATI

Posao koji bi svaki čovjek trebao barem jednom obavljati je – konobarenje. Osim što je, za studentske uvjete posebno, zarada itekako dobra, dok konobariš, puno toga ćeš naučiti. To je posao koji će te naučiti strpljenju, ljubaznosti, brzini, preciznosti… I kada, nakon što iskusiš kako je raditi „s tacnom“, ponovno nekad sjedneš u kafić, vidjet ćeš kako se više nećeš tako brzo ljutiti na konobara jer je narudžba malo sporija i slično.

Iako je ova sezona koja je pred nama u najmanju ruku neobična, svejedno će se zasigurno naći posla za one koji žele konobariti.
 

POSAO AGENTA U CALL CENTRU JE SJAJAN ZA PRIČLJIVCE

Jedan od poslova u kojima mnogi studenti znaju ostati i nakon fakulteta pa polako napredovati na više pozicije je posao agenta u call centru. Dobra satnica, redovita plaća, posao u kojem se fizički nećeš umoriti, posao u kojem radiš kada možeš i koliko možeš.

Ako te krasi komunikativnost i ljubav prema radu s ljudima, svakako se prijavi za ovu poziciju. Vidjet ćeš da se nećeš pokajati.
 

DADILJANJE JE ODGOVORAN POSAO, ALI SE ISPLATI

Ovaj posao je sigurno jedan od težih poslova. Biti odgovoran za drugo živo biće, pogotovo dijete, nije nimalo jednostavan zadatak. Međutim, na ovom poslu imaš višestruke koristi. Plaća je odlična, a i dobit ćeš onu emocionalnu plaću, odnosno sreću koju nijedni novci ne mogu nadomjestiti.

Kada se povežeš s djetetom, zauvijek će ti ostati pod kožom. Naravno, ovaj posao se preporučuje samo i isključivo onima koji su naoružani strpljenjem, ljubavi prema djeci te onima koji su odgovorni na n-tu. Mnogi studenti su preko ljeta odlazili i u inozemstvo čuvati djecu. Zbog cijele situacije s pandemijom koronavirusa, to će možda ovo ljeto biti malo teže, ali svakako se raspitaj.

 

Izvor: pvzg.hr

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.