Veleučilište Velika Gorica te poziva da se prijaviš na vrijeme i upišeš pravi studij za svoju budućnost

Veleučilište Velika Gorica te poziva da se prijaviš na vrijeme i upišeš pravi studij za svoju budućnost
 
 
 
Upravljanje u kriznim uvjetima i Krizni menadžment posebno su zanimljivi studiji u ovo vrijeme kriza.
 
Izazovi s kojima se susrećemo, od potresa do pandemije virusa korona sve jače potvrđuju da je krizni menadžment jedan od najaktualnijih studijskih programa za kojim potrebe sve više rastu. Kako prepoznati krizu, kako se s krizom nositi te kako upravljati svakom kriznom situacijom možete naučiti na Veleučilištu Velika Gorica i primijeniti znanje u poslu i životu. Potreba za kriznim komuniciranjem prisutna je u svakoj organizaciji jer kriza nikada ne dolazi najavljeno, uvijek je u utrci s vremenom i na nju nikada nismo spremni. Nakon preddiplomskog stručnog studija upravljanja u kriznim uvjetima koji traje tri godine, studiranje se može nastaviti na specijalističkom diplomskom stručnom studiju kriznog menadžmenta u trajanju od još četiri semestra. 
 
VVG ima i ostale zanimljive studijske programe. Motorna vozila, modernizirani je i atraktivni preddiplomski stručni studij. U sektoru strojarstva, područje motornih vozila je iznimno propulzivna djelatnost. Zanimanje inženjera motornih vozila čini skup poslova koji su svojim sadržajem tehnološki srodni i povezani i koji će društvu biti potrebni u budućnosti za stvaranje nove vrijednosti. Priprema inženjera za takve poslove pripada stručnom studijskom programu. U području motornih vozila, korištenje hibridnih i električnih vozila stvara rastuću potražnju za radnim mjestima i porast broja zaposlenih. Stoga su uvedeni inovativni predmeti Električna i hibridna vozila, Ispitivanje motornih vozila, Konstruiranje pomoću računala i Komunikacijske vještine, koji donose nove ishode i kompetencije studenata. 
 
Još jedan modernizirani studij na VVG-u je specijalistički studij Logistički menadžment za koji postoji veliki interes izvanrednih studenata koji rade na poslovima logistike u javnom i privatnom sektoru, kao i interes poslodavaca za školovanjem svojih zaposlenika.
 
Veleučilište ima i druge preddiplomske studijske programe - Održavanja računalnih sustava, Održavanja zrakoplova, Očna optika, kao i specijalistički studij Informacijski sustavi.
 
Najvećim dijelom su to studijski programi koji se ne mogu pronaći ni na jednoj drugoj visokoobrazovnoj ustanovi te je nakon završetka lakše pronaći posao u struci.
 
 
Upisi na preddiplomske studije:
 
Srpanjski rok:
 
 Predaja prijave i dokumenata: od 13. srpnja do 25. srpnja 2020. 
Objava rezultata: 27. srpnja 2020. 
Upisi: od 29. srpnja do 1. kolovoza 2020. 
Rujanski rok: 
Predaja prijave i dokumenata: od 1. rujna do 21. rujna 2020. 
Objava rezultata: 22. rujna 2020. 
Upisi: od 24. rujna do 26. rujna 2020.

 
Upisi na specijalističke diplomske stručne studije izravno preko VVG-a
 
Razredbeni postupak u srpnju:
 
Predaja prijave i dokumenata: od 4. svibnja do 25. srpnja 2020. 
Objava rezultata: 27. srpnja 2020.
Upisi: od 29. srpnja do 1. kolovoza 2020.
 
 
Razredbeni postupak u rujnu:
 
Predaja prijave i dokumenata: od 1. rujna do 30. rujna 2020. 
Objava rezultata: 1. listopada 2020.
Upisi: od 3. do 7. listopada 2020.
 
 
Upisi preko Središnjeg prijavnog ureda
 
Pristupnicima koji se prijavljuju putem Središnjeg prijavnog ureda razredbenim postupkom se valorizira opći uspjeh u srednjoj školi i uspjeh na državnoj maturi ili ispitu državne mature. Upisi su od 21. do 25. srpnja 2020. za pristupnike koji su odabrali studijski program na Veleučilištu i koji se nalaze na objavljenoj konačnoj rang listi unutar odobrenih upisnih kvota u ljetnom upisnom roku te od 18. rujna do 22. rujna 2020. za pristupnike koji su odabrali studijski program na Veleučilištu i koji se nalaze na objavljenoj konačnoj rang listi unutar odobrenih upisnih kvota u jesensko upisnom roku. 

 
Više informacija na www.vvg.hr
 
 
 
 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.