Homeschooling (školovanje kod kuće: dobra opcija ili nužno zlo?

Profokus Design&Fashion BOOTCAMP - osvoji stipendiju!

Profokus Design&Fashion BOOTCAMP - osvoji stipendiju!

 

Profokus BOOTCAMP je nov i uzbudljiv projekt Učilišta Profokus koji će jednom od kreativnih sretnika omogućiti osvajanje besplatne školarine u programu po izboru! Učilište već dugi niz godina na prepoznatljiv i kreativan način obrazuje profesionalne dizajnere pa će i BOOTCAMP u njihovoj organizaciji biti jedno posebno iskustvo.

Jedinstveno, kreativno natjecanje održat će se u suradnji s dugogodišnjim partnerom Učilišta, Beauty & Hair Expo sajmom na Zagrebačkom velesajmu, i to 26.9.2020. od 09:00-17:00 sati.

Sudionici natjecanja prolazit će razne kreativne izazove gdje će pokazivati svoju kreativnost, ambicioznost, strast prema stvaranju, X faktor te domišljatost prilikom igara. Veliki naglasak bit će i na osobnom razvoju, brandingu te podršci Učilišta Profokus u njihovom profesionalnom razvoju karijere.

Najveću pozornost prilikom obrazovanja ovo inovativno Učilište pridaje praktičnoj nastavi, individualnom obrazovanju te napretku svakog polaznika. To je i jedan od ciljeva BOOTCAMP-a, da se sudionicima dočara makar djelić atmosfere koja vlada u prostorima Učilišta te da osjete što to magično iznova privlači sve nove generacije. 

Učilište Profokus razmišlja daleko izvan okvira pa razmislite i vi i pošaljite svoju kreativnu prijavu do 23.9. na: LINK
Budite spremni na zabavno i edukativno iskustvo, ali i nezaboravan izazov koji vam potencijalno može promijeniti karijeru već ove jeseni!

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.