KAKO POSTATI VRHUNSKI DENTALNI ASISTENT? – VIRTUALNI DAN OTVORENIH VRATA

KAKO POSTATI VRHUNSKI DENTALNI ASISTENT? – VIRTUALNI DAN OTVORENIH VRATA

 

Učilište Ambitio, ustanova za obrazovanje odraslih u petak 19.03.2021. u vremenu od 18 do 19 h organizira događaj uživo pod nazivom “Kako postati vrhunski dentalni asistent?” putem društvene mreže Facebook, na kojoj će svi zainteresirani moći saznati:   
 

  • zašto je danas dentalni asistent jedno od najtraženijih zanimanja u Republici Hrvatskoj i Europi,
  • zašto upisati program stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent, te program usavršavanja za dentalne asistente,
  • koje su prednosti ovog posla danas kod nas i u okruženju,
  • koje su prilike tijekom obrazovanja, ali i nakon završetka i stjecanja zanimanja,
  • saznati više o teorijskoj i praktičnoj nastavi, te o mogućnostima upisa, smještaja, kreditiranja i zapošljavanja tijekom školovanja,
  • poslušati iskustva polaznica Ivone sa završenog programa usavršavanja  i Ariane koja je u tijeku školovanja na programu prekvalifikacije za zanimanje dentalni asistent.

 

Voditeljice događaja su Ivanka Firić, mag.med. techn, predavač na glavnim predmetima iz dentalnog asistiranja i Marija Zubak, stručna voditeljica obrazovanja.  
 

Ovdje možete pristupiti događaju.
 

Vidimo se 19.03. u 18 h!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.