Underline - šestotjedna besplatna edukacija o digitalnom marketingu

Studentska udruga Ekonomska klinika pripremila je novi projekt za mlade. Underline je šestotjedna besplatna edukacija o digitalnom marketingu koja je organizirana kroz 6 panela i 12 radionica. Projekt Underline održava se od 13. travnja do 20. svibnja 2021. u Europskom domu Zagreb.
 

Projekt Underline održavat će se jednom tjedno kroz panel edukacije, koje će se izvoditi u online verziji i na kojima će se moći okupiti oko 100 sudionika. Nastavno na održane panele, provodit će se i radionice, koje će se, uz važeće epidemiološke mjere i preporuke, održavati uživo, dva puta tjedno s otprilike 25 sudionika.
 

Na prvom panelu, sudionici će imati mogućnost upoznati se s oglašavanjem na društvenim mrežama, a putem Google Ads sustava na pripadajućim radionicama steći će praktično iskustvo izrada kampanja i analize podataka koristeći Google Analytics.  Kako se sve više prepoznaje važnost SEO-a, drugi panel odlučili smo u potpunosti posvetiti ovom području te načinu praćenja uspješnosti strategije. Teme koje će se obrađivati odgovarat će na pitanja: koji su najbolji alati za praćenje web analitike te koje su najunčikovitije~, a koje su samo mitovi? Na trećem panelu i radionicama stručnjaci iz područja growth marketinga i performance marketinga objasnit će sudionicima kako napraviti i optimizirati marketing funnel, dok je četvrta posvećena aktualnoj temi otvaranja i vođenja web shopa. Na petom panelu tema su društvene mreže, ali iz perspektive poduzeća i načina na koji ih ona mogu koristiti kako bi unaprijedila svoje poslovanje.
 

Neki od panelista koji će sudjelovati i voditi projekt su Iva Obrovac, Ida Pandur, Miroslav Varga, Dino Serdar, Antea Franjić te mnogi drugi koje možete pronaći na web stranici Ekonomske klinike i na našem Instagram profilu.
 

DODATNE INFORMACIJE O PROJEKTU

Kako bi paneli i radionice prošle još ugodnije, Pipi se pobrinuo za piće i iznenađenje, a održavanje eventa omogućili su Cinnamon Agency, Kala Presence te Europski dom Zagreb. Prijava za radionice i panele moguća je putem naše web stranice, sve dok se ne popune mjesta. Sudionici se za svaki panel i radionicu prijavljuje zasebno.


 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.