Osvoji stipendiju u najkreativnijem Učilištu PROFOKUS!

Osvoji stipendiju u najkreativnijem Učilištu PROFOKUS!

 

Oduvijek si se htio baviti kreativnim zanimanjima ali nisi imao priliku? San ti je postati modni dizajner, dizajner interijera ili pak uljepšavati lica modela?

Prijavi se za stipendiju u Učilištu Profokus i izaberi jedan od 7 atraktivnih programa! Po završetku programa stipendist dobiva uvjerenje s upisom zanimanja u radnu knjižicu i postaje verificirani profesionalac.

 

Učilište Profokus – učilište za modu i dizajn

Učilište Profokus, vodeće je učilište u obrazovanju na području mode i dizajna sa sjedištem u Zagrebu. Preko 25 godina iskustva u obrazovanju kreativaca Učilište Profokus svojim polaznicima nudi vrhunsko obrazovanje s puno praktične nastave, interaktivnih vježbi i inovativnih metoda podučavanja kako bi polaznici što kvalitetnije savladali program i postali profesionalci u svojim zanimanjima.

Od dizajna interijera, vizažizma, modnog dizajna do programa dizajna vrtova, polaznici usvajaju sva znanja kroz praktičnu nastavu uz pratnju renomiranih stručnjaka – mentora.

 

Što dodjeljujemo?

Učilište Profokus dodjeljuje tri stipendije najkreativnijim kandidatima za novu školsku godinu 2021/22:

-           70 % školarine za program po odabiru

-           50 % školarine za program po odabiru

-           50% školarine za program po odabiru

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje stipendije i odaberi program kojeg bi volio pohađati.

 

Programi?

Odaberi jedan od atraktivnih, kreativnih programa i radi ono što voliš!

•           Modni dizajn

•           Vizažizam

•           Dizajn Interijera

•           Dizajn Vrtova

•           Modni Stilist

•           Frizer Stilist

•           Dizajner Noktiju

 

Svi programi u Učilištu Profokus verificirani su od strane Ministarstva obrazovanja I sporta, te po završetku polaznik dobiva uvjerenje s pravom upisa zanimanja u radnu knjižicu tj. E – evidenciju.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 20. rujna 2021. godine na stranicama Učilišta Profokus i EduCentra.

 

UVJETI I TRAJANJE NATJEČAJA

Uvjet za prijavu na natječaj:

·         Ispunjena prijava – upotrijebi svoju kreativnost i objasni zašto si baš ti idealan stipendist u Učilištu Profokus. Tri najzanimljivija i najkreativnija odgovora biti će nagrađena stipendijama

·         Završena srednja škola

 

Nagradni natječaj traje od 07.09. do 17.09.2021.

Prepusti se timu stručnjaka i svoju kreativnost pretvori u zanimanje!

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.