Narodno učilište u Rijeci vas poziva na Dan otvorenih vrata

Narodno učilište u Rijeci vas poziva na Dan otvorenih vrata

 

Narodno učilište- ustanova za obrazovanja i kulturu u Rijeci već tradicionalno  i ove godine u rujnu organizira Dan otvorenih vrata. Cilj nam je približiti građanima naše programe i aktivnosti te ukazati na važnost cjeloživotnog učenja. Uključenost pojedinca u bilo koji aspekt obrazovanja pridonosi razvoju kognitivnih i emocionalnih sposobnosti te povećava samopouzdanje. Učenjem stječemo iskustvo, jačamo kulturnu svijest i pozitivno utječemo na sebe i našu okolinu.

 Već dugi niz godina naša ustanova otvara vrata svim zainteresiranim građanima koji se žele informirati o bogatoj ponudi tečajeva, programa i radionica iz raznih područja. Svake godine  bilježimo velik broj posjetitelja i  nadamo se da ćemo i ove godine u srijedu15. rujna otvorenim vratima i prigodnim popustom od 10%  privući mnoge Riječane, ali i  one iz šire okolice.

Mnogi naši polaznici su uključeni i u više od jednog programa ,a redovito imamo i polaznike iz iste obitelji tako da mnogi čekaju Dan otvorenih vrata kako bi ostvarili ovaj promotivni popust.

Od ove godine u ponudi imamo dva nova programa prekvalifikacije za tražena zanimanja dentalnog asistenta  i bolničara.

Dentalni asistent asistira doktoru dentalne medicine tijekom terapijskog postupka. Priprema pacijenta, radno mjesto, instrumente i pribor za terapijski postupak. Zbrinjava  pacijenta nakon terapijskog postupka. Vodi evidenciju i propisanu medicinsku dokumentaciju u skladu sa zakonskim propisima.

Bolničar je traženo  zanimanje niže stručne spreme u području zdravstva i socijalne skrbi  koje pridonosi  kvaliteti bolničke usluge i usluge  zdravstvene skrbi i njege  na bolničkim odjelima i ustanovama socijalne skrbi.  Bolničar/ka se zapošljava u zdravstvenim i socijalnim ustanovama kao pomoćnik medicinskim sestrama za manje složene poslove i bolesnicima pri jednostavnijim poslovima zdravstvene njege.

 

Pozivamo sve da nas posjete na Dan otvorenih vrata 15.9. 2021. od 8:00-20:00 i postanu dio naše misije o učenju, obrazovanju, kulturi i razvoju.

Vidimo se na Školjiću!

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.