Veleučilište Velika Gorica – upiši pravi studiji za novo vrijeme

Veleučilište Velika Gorica – upiši pravi studiji za novo vrijeme

 

 Traju prijave za upise na preddiplomske i diplomske stručne studije Veleučilišta Velika Gorica
 

Upravljanje u kriznim uvjetima i Krizni menadžment posebno su zanimljivi studiji u ovo vrijeme kriza.

 Izazovi s kojima se susrećemo, od potresa do pandemije virusa korona sve jače potvrđuju da je krizni menadžment jedan od najaktualnijih studijskih programa za kojim potrebe sve više rastu. Kako prepoznati krizu, kako se s krizom nositi te kako upravljati svakom kriznom situacijom možete naučiti na Veleučilištu Velika Gorica i primijeniti znanje u poslu i životu.

VVG ima i ostale zanimljive studijske programe. Jedan od njih svakako je Očna optika, koji će uskoro imati mogućnost nastavka na specijalističkom diplomskom studiju Optometrija koji će se izvoditi na engleskom i hrvatskom jeziku.

 Motorna vozila, modernizirani je i atraktivni preddiplomski stručni studij. Zanimanje inženjera motornih vozila čini skup poslova koji su svojim sadržajem tehnološki srodni i povezani i koji će društvu biti potrebni u budućnosti za stvaranje nove vrijednosti.

Još jedan modernizirani studij na VVG-u je specijalistički studij Logistički menadžment za koji postoji veliki interes izvanrednih studenata koji rade na poslovima logistike u javnom i privatnom sektoru.

Veleučilište ima i druge atraktivne preddiplomske studijske programe - Održavanja računalnih sustava te nastavak na specijalistički studij Informacijski sustavi.

Ovi studiji planiraju uvesti dodatne izborne predmete koji bi izravno adresirali znatne potrebe na tržištu rada, a vezane uz uloge poslovnog analitičara (engl. Business Analyst), inženjera za osiguranje kvalitete softvera (engl. Quality Assurance engineer) te operacijsko-razvojnog inženjera (engl. DevOps).

Održavanja zrakoplova još je jedan studij koji nudi brojne mogućnosti zapošljavanja obzirom da je i lokacijski Veleučilište Velika Gorica okruženo svim državnim tvrtkama koje imaju poveznicu sa zrakoplovstvom.

 

NATJEČAJ ZA UPISE Veleučilište Velika Gorica

PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJI

2. drugi ljetni rok:
predaja prijave i dokumenata: od 11. srpnja do 22. srpnja 2022.
objava rezultata: 25. srpnja 2022.

Jesenski rok:
predaja prijave i dokumenata: od 1. do 23. rujna 2022.

objava rezultata: 26. rujna 2022.

upisi: od 28. do 30. rujna 2022.

SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJI

1. ljetni rok:
Predaja prijave i dokumenata: od 2. svibnja do 22. srpnja 2022.
Objava rezultata: 25. srpnja 2022.

2. jesenski rok:
Predaja prijave i dokumenata: od 1. rujna do 7. listopada 2022.
Objava rezultata: 10. listopada 2022.
Upisi: od 12. listopada do 14. listopada 2022.

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.