Upisi nove generacija polaznika Growt mindset programa

Upisi nove generacija polaznika Growt mindset programa

 

Ako želite nešto mijenjati u svom životu – poslovnom i/ili privatnom, a ne znate KAKO, dođite! Growth Mindset će vam sigurno pomoći. Nova grupa polaznika starta 30. rujna 2022.

Nensi Blažević, koja je upravo prošla ovaj program, kaže:

„Razmišljajući o edukacijskom programu „Growth Mindset“, znala sam da bih jako voljela ići, ali nisam bila sigurna jesam li ja baš za takav tip edukacije. S obzirom na to da je riječ o grupi, pomislila sam hoću li se uklopiti, jesam li spremna podijeliti svoje stavove, razmišljanja, iskustva, neiskustva, kako će grupa reagirati…Sad na samom kraju, ne mogu, a da ne pomislim što bih propustila da se nisam odvažila. Zasigurno jedno važno poglavlje svoga života. Jer ovo nije samo još jedna edukacija. Osobno otkrila sam nevjerojatnu moć grupe. Kroz različite module, odnosno teme poput Upravljanja vremenom, Timskog rada, Konflikata… učiš i pomažu ti tuđa, drukčija iskustva, ali i ti sam imaš snažnu potrebu pomoći svima u grupi. Shvatiš koliko smo istovremeno baš svi krhki, ali i jači no što mislimo i kad nam se čini da su problemi nepremostivi. Brzo smo iz grupe prerasli u tim. Tu transformaciju iz modula u modul, rast, veliku motiviranost svakoga od nas teško je opisati riječima, ali otkrivaju nas djela, kako bolje funkcioniramo u svojim privatnim i profesionalnim okruženjima. A sve zahvaljujući Mariji koja tako nenametljivo, blago, ali moćno prenosi svoja znanja, iskustva, ali i ono najvažnije ljubav. Da, ne pretjerujem, ljubav.“

Iskoristite priliku i uštedite 1.500 kn za prijave i uplate do 01.08.2022.

Saznaj više i prijavi se ovdje.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.