Zagrebački fakultet moli maturante da na upise dođu bez mame i tate

Zagrebački fakultet moli maturante da na upise dođu bez mame i tate
 

Maturanti će uskoro početi s upisom željenih fakulteta. Neki fakulteti organiziraju online upise, na velikom broju fakulteta je još uvijek potrebno osobno doći na upise. To vrijedi i na Stomatološkom fakultetu gdje se i dalje potrebno pridržavati strogih mjera za suzbijanje pandemije koronavirusa. Osim što kandidati trebaju na upise doći s maskom i rukavicama, na fakultetu napominju da u prostor fakulteta trebaju ući sami, bez roditelja i pratnje.

Budući studenti Stomatološkog fakulteta na upis moraju doći sami, bez roditelja ili druge pratnje. Posebna je to napomena koja stoji na stranicama fakulteta zajedno s ostalim uputama za upis. Stomatološki fakultet se još uvijek pridržava mjera za suzbijanje pandemije koronavirusa.

Upisi se odvijaju u Službi za studije i trajno obrazovanje u Petrinjskoj 34. Kandidati pri dolasku na upis trebaju imati zaštitnu masku, rukavice i vlastitu kemijsku olovku. Budućim studentima će zatim biti izmjerena temperatura i tek tada mogu ući u prostor Stomatološkog fakulteta. Na stranicama Fakulteta posebno su napomenuli da studenti u prostor Fakulteta ulaze sami, bez roditelja ili pratnje, a studenti su obvezni osobno se upisati.

– Studenti se mole da fizički kontakt svedu na najmanju moguću mjeru te na upise dolaze u zakazano vrijeme, a nakon obavljenog upisa da se ne zadržavaju u prostorijama Stomatološkog fakulteta, stoji na stranicama Stomatološkog fakulteta.

Osim što su studenti dužni osobno se upisati, na stranicama fakulteta napominju i kako osobno moraju preuzeti indeks i upisnu dokumentaciju.


Izvor: srednja.hr

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.