Osvoji stipendiju u Učilištu Profokus i postani Fitoaromaterapeut!

Osvoji stipendiju u Učilištu Profokus i postani Fitoaromaterapeut!


 

Oduvijek ste se htjeli baviti zanimanjima koji pomaže tijelu kod raznih zdravstvenih tegoba. Fitoaromaterapiju možemo preporučiti svima  koji žele pristupiti potpuno prirodnom načinu suzbijanja raznih zdravstvenih tegoba ili žele iste prevenirati. Tijelo treba znalce koji dobro mogu razaznati razne signale koje tijelo šalje kada dolazi do problema. Upravo fitoaromaterapija može pomoći da savladamo određene zdravstvene tegobe.

Prijavite se za stipendiju u Učilištu Profokus za verificirani program FITOAROMATERAPIJE u Zagrebu, Splitu ili Rijeci. Po završetku programa stipendist dobiva uvjerenje s upisom zanimanja u radnu knjižicu, e-evidenciju  i postaje verificirani profesionalac.

Učilište Profokus, vodeće je učilište u obrazovanju na području sjedištem u Zagrebu. Preko 25 godina iskustva u obrazovanju. Program fitoaromaterapije prvo je ustrojilo Učilište Profokus i pokrenulo unos zanimanja fitoaromaterapeut u nomenklaturu zanimanja.
Danas provodi verificirani program koji se temelji na Francuskoj školi fitoaromaterapije, a glavni predavač i mentor je dr. Valter Ajman kao liječnik i fitoaromaterapeut te tijekom nastave polaznici dobivaju vrhunsko obrazovanje s puno praktične nastave, interaktivnih vježbi i inovativnih metoda podučavanja kako bi polaznici što kvalitetnije savladali program i postali profesionalci u svojim zanimanjima.


ŠTO DODJELJUJEMO?

Učilište Profokus dodjeljuje stipendiju najkreativnijem kandidatu za novu školsku godinu 2022/23:

- 50% školarine za program FITOAROMATERAPIJE

Svojim kreativnim odgovorom uvjerite nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje stipendije!


PROGRAM

Program sadrži teoretskog znanja koje polaznici usvajaju, a važan dio je i praktična nastava.
Temelji znanja fitoaromaterapije je na francuskom modelu škole fitoaromaterapije koja ciljano koristi, kemotipizirana eterična ulja vrhunske kvalitete koja su botanički i kemijski točno određena i precizirana te farmaceutski točno dozirana, obrazovanje je važno za stjecanje i primjenu  izrade raznih pripravaka.
Od anatomije do funkcije organa, botanike i svojstva biljaka, važnosti biljnih dijelova, lišća, cvjetova, stabljike sve do koristi specifične biljne iscrpine koje zovemo eterična ili esencijalna ulja, a koja se dobivaju iz biljnog materijala tiještenjem ili destilacijom vodenom parom.


KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možeš OVDJE.
Napiši svoje motivacijsko pismo, a povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitniku koji će biti objavljen 07. rujna 2022. godine na stranicama Učilišta Profokus i EduCentra.


UVJETI I TRAJANJE NATJEČAJA

Uvjet za prijavu na natječaj:

• Ispunjena prijava – upotrijebi svoju kreativnost I objasni zašto si baš ti idealan stipendist u učilištu Profokus. Najzanimljiviji i najkreativniji odgovor bit će odabran za stipendiju.

• Završena srednja škola


Nagradni natječaj traje od 26.08. do 04.09.2022.

Prepusti se timu stručnjaka i svoju kreativnost pretvori u zanimanje!

Sretno! :) 

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.