Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani farmaceutski tehničar

Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani farmaceutski tehničar

 

Učilište Ambitio u suradnji s portalom Educentar organizira novi nagradni natječaj u kojem dodjeljuje nagradu za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje farmaceutski tehničar.

Učilište Ambitio – zanimanje farmaceutski tehničar

Učilište Ambitio kao ustanova za obrazovanje odraslih od 2014. godine provodi programe usavršavanja, prekvalifikacije i osposobljavanja većinom za zapošljavanje u sektoru zdravstva i do sada se na ovom učilištu educiralo 900 odraslih polaznika. Od ove godine pokreću novi program, stjecanje SSS i prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar namijenjen svima koji žele raditi u ljekarni, laboratoriju ili u proizvodnji farmaceutskih proizvoda. S obzirom na obećavajuću perspektivu po pitanju zaposlenja i visine plaća zanimanje farmaceutski tehničar postalo je jedno od najprivlačnijih zanimanja u sektoru zdravstva i socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Zbog povećane prosječne starosti populacije i sve veće potrebe za lijekovima raste i potreba za farmacetskim tehničarima. Program je odobren Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu.
 

Što dodjeljujemo?

Olakšaj si put do željenog zanimanja i osvoji nagradu za program prekvalifikacije ili stjecanja srednje stručne spreme za zanimanje farmaceutski tehničar koju ti dodjeljuje Učilište Ambitio u iznosu 20.000,00 kn.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje nagrade u iznosu od čak 20.000,00 kn.

 


 

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitniku čija će imena biti objavljena do 26. rujna 2022. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.
 

Natječaj i trajanje natječaja

Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 6.9. u 9h do 19.9. u 9h.

Ako se vidiš u ljekarni kao „desna ruka“ magistrima farmacije u pripremanju raznih pripravaka, u trgovinama u prodaji bezreceptnih lijekova, rad u laboratorijskom okruženju ti ne bi bio problem ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

 

 

Želimo ti puno uspjeha! 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.